Tunsoarea anului 2023. Va face furori, este ușor de îngrijit. Tot mai multe vedete aleg să se tundă așa

Este cunoscută de peste 100 de ani
Tunsoarea anului 2023. Va face furori, este ușor de îngrijit. Tot mai multe vedete aleg să se tundă așa

Anul 2023 este anul schimbărilor! Specialiștii în beauty au desemnat deja care este cea mai cool tunsoare din acest an și prin ce se caracterizează. Milioane de femei din lumea întreagă optează pentru o astfel de tunsoare deoarece există o mulțime de coafuri care derivă din aceasta.

Care este tunsoarea anului 2023. Este una dintre cele mai apreciate din toate timpurile

Tunsoarea anului 2023 este bob. Aceasta a fost una dintre cele mai apreciate tunsori de zeci de ani. Nu s-a demodat și este în continuare aleasă de milioane de oameni. În timp însă, tunsoarea bob a evoluat și există o mulțime de coafuri care derivă din aceasta.

Citește și – Tunsoarea care te va face să arăți cu 20 ani mai tânără. Vei atrage toate privirile cu acest stil

Istoria tunsorii bob. E veche de peste 100 de ani

Tunsoarea bob a apărut la începutul anilor 1920 și este în continuare în trend, chiar și în zilele noastre. Este o tunsoare destul de ușor de întreținut, care nu necesită foarte mult timp de aranjare înainte de a ieși din casă. Tot mai multe vedete aleg să își tundă părul scurt, optând pentru tunsoarea bob.

Cea mai recentă schimbate a fost tunsoarea actriței Zendaya. Aceasta a apărut pe covorul roșu cu o tunsoare bob. Diva a renunțat la părul lung în favoarea unui bob elegant.

Dacă și tu te-ai plictisit de părul lung, această tunsoare s-ar putea să te scoată complet din tipare. În 2023 tunsoarea cub cut este tunsoarea anului.

Ce este tunsoarea cub cut

Dacă îți amintești de perioada în care se porta tunsoarea wolf cut, tunsoare cub cut este considerată „sora mai mică”. Ambele tunsori presupun o tăietură aspră, făcută în mai multe layere. Tunsoarea aceasta oferă textură părului și îl ajută să aibă mai mult volum în mod natural. Potrivit stiliștilor, tunsoarea cub cut este o combinație între tunsoarea bob și cea wolf cut.

Este o tunsoare versatilă care se potrivește indiferent de trăsăturile feței. Forma dintre wolf și cub este asemănătoare, diferă doar puțin lungimea părului.

Box bob este o altă tunsoare la modă în 2023

Nu doar cub cut este în trend în 2023, ci și box bob. Aceasta oferă mai multă luminozitate chipului.Hailey Bieber a fost prima celebritate care a optat pentru o astfel de tunsoare. Încadrează fața perfect și întinerește vizibil orice femeie care o poartă.

Hailey Bieber
Hailey Bieber

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.4 47 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *