Tunsoarea anului 2024. Va face furori, toate vedetele vor să o poarte, e la mare căutare

Un celebru hair stylist a dezvaluit tunsoarea anului 2024
Tunsoarea anului 2024. Va face furori, toate vedetele vor să o poarte, e la mare căutare

Ai chef de o schimbare de look și ești în căutare de inspirație? Ei bine, fii cu un pas înaintea tuturor. Noi am aflat deja care va fi tunsoarea anului 2024. Iată dezvăluirea făcută de Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați hair styliști de la noi din țară. Foarte multe vedete optează deja pentru o astfel de tunsoare!

S-a aflat care este tunsoarea anului 2024

Adrian Perjovschi nu mai nevoie de niciun fel de introducere. Este unul dintre cei mai respectați hair styliști din România, având o experiență în branșă de peste 15 ani.

A învățat foarte multe lucruri de la Geta Voinea, apoi a ajuns să lucreze la clipuri, reclame, shootinguri speciale pentru reviste și televiziune. Ulterior, și-a deschis propriul salon la începutul anului 2008 și se bucură de un succes răsunător.

Toate vedetele îi cer sfaturi, dar și oamenii obișnuiți, iar Adrian Perjovschi le oferă pe pagina sa de Facebook. Tot acolo, acesta a dezvăluit, de curând, care este tunsoarea anului 2024.

Tunsoarea anului 2024
Butterfly haircut

Butterfly haircut, tunsoarea care va fi la modă anul viitor

Simți nevoia de o schimbare? Ei bine, atunci alege tunsoarea fluture. Cum arată? Ca să-ți faci o idee, o poți privi pe Rachel din celebrul serial Friends sau pe Pamela Anderson din perioada când juca în Baywatch.

Trend-ul a explodat încă din vara acestui an și va face furori și în anul 2024, cel puțin asta susține Adrian Perjovschi pe pagina sa de Facebook. Și, dacă mai sus ți-am oferit două exemple din trecut, iată și două vedete care încă poartă cu mândrie acest look. Este vorba despre Sabrina Carpenter (cântăreață, compozitoare și actriță americană) și Kaia Gerber (model și actriță americană).

Citește și Tunsoarea anti-îmbătrânire. Look-ul spectaculos care vă va întineri aspectul, este ușor de întreținut și nu se demodează!

Tunsoarea anului 2024 1
Wolf cut

Wolf cut, o altă tunsoare la modă în 2024

Nu doar butterfly haircut va fi în trend în 2024, ci și wolf cut. Această tunsoare arată foarte bine pe părul drept, dar și pe părul creț, susțin specialiștii. Înainte ca stilul să ajungă popular în Statele Unite și Europa, acesta a fost furori în Coreea de Sud.

”Are o textură mai groasă față de cea tradițională, este o tunsoare în mai multe straturi, care sunt adesea completate de un breton pentru a finaliza aspectul”, a spus Brittany Johnson, manager de conținut al unui site cunoscut de extensii, peruci și produse pentru păr.

Citește și Tunsoarea care face furori. Este elegantă, ușor de îngrijit și la modă. Specialiștii o recomandă în special femeilor care au peste 40 de ani!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *