Tunsoarea care face furori. Este elegantă, ușor de îngrijit și la modă. Specialiștii o recomandă în special femeilor care au peste 40 de ani

Se potrivește femeilor de peste 40 de ani, este elgantă și ușor de întreținut
Tunsoarea care face furori. Este elegantă, ușor de îngrijit și la modă. Specialiștii o recomandă în special femeilor care au peste 40 de ani

Mulți hairstyliști susțin că tunsoarea trebuie aleasă în funcție de forma feței, însă nu trebuie uitată nici vârsta. Prin urmare, dacă ai peste 40 de ani și vrei să îți schimbi look-ul, specialiștii îți recomandă varianta de mai jos. Vei arăta cool și în pas cu tendințele anului. Iată cum se numește tunsoarea care face furori în 2023!

Tunsoarea ideală pentru femeile de peste 40 de ani

Începând cu vârsta de 40 de ani, femeile ar trebui să poarte părul scurt, sau cel puțin așa s-a exprimat Carolina Herrera, celebra creatoare de modă venezuelo-americană.

Și, deși este o teorie foarte controversată, putem vedea frumusețea acestui tip de tunsori, mai ales când vedem stiluri precum wixie. Și cu asta nu vrem să spunem că designerul are perfectă dreptate și că există o vârstă pentru a lăsa în urmă coafurile XL, însă, dacă te gândești să îi urmezi sugestia, trebuie să știi totul despre tunsoarea wixie.

Marcus Francis, Celebrity Hair Stylist și Ambasador pentru Better Natured, o aseamănă cu un pixie de circa șase săptămâni de la tunsoare: ”Mai lung, dar încă scurt în jurul urechilor, la ceafă și la frunte”.

Francis continuă: ”Este o tăietură foarte texturată. Cu accent pe vârfuri, în special pe părțile superioare și pe spate pentru a împiedica forma să se rotunjească”.

În schimb, Michelle Morton, fondatoarea KmXtend Hair, o descrie ca fiind o tunsoare elegantă, ușor de îngrijit și perfectă pentru anotimpul de vară.

”Există mai puțin păr care te îngreunează și mai puțină căldură în zona gâtului și pe umeri”, precizează Morton. ”Este elegant și la modă, cu un pic de influențe edge și punk. Se potrivește cuiva care caută un look îndrăzneț”.

Te-ar mai putea interesa și Tunsoarea care te întinerește. Stilul face furori, rămâne la modă indiferent de trecerea timpului!

Tunsoarea wixie
Tunsoarea wixie

Cum se coafează o tunsoare wixie

Surprinzător sau nu, tunsoarea wixie nu este foarte greu de stilizat. Pentru cel mai rapid look poți alege să usuci părul la aer aplicând un Leave-In pe tot părul și folosind degetele pentru a coafa și întinde părul, recomandă Marcus Francis.

”Pentru volum, în special pe părul mai lung din jurul liniei părului sau frunții, folosește șampon uscat”, mai spune Francis. ”Poate fi folosit chiar și a doua zi după șampon pentru a ajuta la reactivarea stilului și pentru a restabili forma.”

Te-ar mai putea interesa și Tunsoarea care întinerește. Cum reușesc unele vedete să arate mai tinere decât sunt. Acest stil face furori!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
8.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *