Tunsoarea care te întinerește instant. Este perfectă în orice sezon, vei arăta cu cel puțin 10 ani mai tânără

Se potrivește indiferent de vârstă

Scris de: Daoud Andra

17 Apr. 2024

Femeile apelează la tot felul de trucuri pentru a șterge câțiva ani de pe chip. Dincolo de tratamente cosmetice, creme și machiaj, o tunsoare și o culoare de păr bine alese pot face minuni în cazul doamnelor. Care este tunsoarea care te întinerește instant și cum îți poți vopsi părul, pentru a arăta cu 10 ani mai tânără.

Tunsoarea care te face să arăți bine indiferent de vârstă

Atunci când vine vorba despre îngrijirea părului, multe femei acordă o importanță deosebită coafurii. O tunsoare și o culoare de păr greșit alese pot adăuga ani în plus la vârsta pe care o ai de fapt și te pot face să arăți mai obosită. Pe de altă parte, o coafură reușită și o nuanță de păr care ți se potrivește pot face minuni și pot șterge instant mai bine de 10 ani de pe chip.

Când ne alegem tunsoarea trebuie să ținem cont de mai multe aspecte. Tipul firului de păr, trăsăturile feței și cât de ușor este de întreținut. Există însă o tunsoare care se potrivește majorității femeilor, indiferent de vârstă, care este la modă sezon după sezon și care este extrem de versatilă. Este vorba despre tunsoarea bob, pentru care optează din ce în ce mai multe femei.

Vezi și: Tunsoarea anti-îmbătrânire. Look-ul spectaculos care vă va întineri aspectul, este ușor de întreținut și nu se demodează

În funcție de preferințe și de tipul părului, poți alege un bob clasic, unul drept, un bob lung sau un bob stratificat, dacă ai mult volum la păr. Această coafură este ușor de întreținut și, dacă optezi pentru un bob mai lung, ai avantajul că poți purta părul atât liber, cât și prins.

Tunsoarea bob este una dintre cele mai versatile

Ce culoare de păr să alegi

La fel ca tunsoarea, și culoarea părului trebuie aleasă în funcție de trăsăturile feței și de nuanța tenului. Hair-styliștii recomandă ca, după o anumită vârstă, să evităm negrul și culorile închise, deoarece înăspresc trăsăturile tenului. În schimb, putem opta pentru culori calde, șuvițe sau chiar pentru nuanțe naturale de gri.

Vezi și: Coafura care îți distruge părul și te îmbătrânește cu 10 ani. Ce tunsoare îți luminează fața

O tehnică de vopsire a părului care nu se va demoda prea curând și care se potrivește atât femeilor de 20 de ani, cât și celor de 50 este balayage-ul. Pentru a obține un aspect tânăr și fresh, optează pentru o combinație de nuanțe calde, cum ar fi arămiu, blond, nuanța mierii sau chiar tonuri de roșcat.

Un balayage bine făcut, cât mai apropiat de culoarea naturală a părului va fi ușor de întreținut și va pune în valoare trăsăturile celei care îl poartă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *