Tunsori care te întineresc. Sunt ușor de purtat și nu se demodează niciodată

Sunt clasice și se potrivesc indiferent de vârstă

Scris de: Daoud Andra

06 Jun. 2023

Tunsori care te întineresc. Sunt ușor de purtat și nu se demodează niciodată

În ceea ce privește tunsorile, culorile de păr și coafurile, sunt câteva alegeri care nu se demodează niciodată. Indiferent de trenduri, acestea sunt mereu actuale și se potrivesc multor femei, astfel că au devenit alegeri clasice. În plus, au avantajul că pot fi purtate cu succes și dacă ai trecut de prima tinerețe. Care sunt acele tunsori care te întineresc? Sunt elegante și ușor de întreținut.

Trei tunsori care te întineresc

Felul în care purtăm părul spune multe despre personalitatea noastră, dar trebuie să fie și în armonie cu vârsta și cu trăsăturile feței. Dacă te-ai gândit să faci o schimbare de look, trebuie să ții cont de câteva aspecte atunci când alegi o tunsoare nouă. Aceasta trebuie să se potrivească cu trăsăturile feței, să scoată în evidență calitățile fizice, să fie ușor de coafat și de întreținut și să te ajute să arăți bine în orice situație.

Citește și: Ce tunsoare avea Anca Țurcașiu, la 18 ani: “Am fost interzisă pe postul TV 3 luni pentru curajul de a o purta” FOTO

Una dintre tunsorile care nu se demodează niciodată este bobul. Există atât de multe variante de tunsoare bob, încât e aproape imposibil să nu găsești una care să ți se potrivească. În funcție de culoarea pe care o alegi pentru păr și de lungimea acestuia, poți șterge chiar și 20 de ani de pe chip.

Bobul clasic. O alegere care nu se demodează niciodată și care a devenit statement printre femei. Această tunsoare oferă un aer sofisticat și elegant celei care o poartă, iar liniile definite încadrează perfect fața.

Citește și: Tunsoarea anului 2023. Va face furori, este ușor de îngrijit. Tot mai multe vedete aleg să se tundă așa

Bobul inversat. Dacă ai părul cu mult volum, aceasta este varianta ideală pentru tine. Părul este mai scurt la spate și poate fi filat, astfel încât să se așeze uniform și să creeze un efect elegant la spate. Deși poate părea greu de întreținut, părul este foarte ușor de aranjat, dacă este tuns corect.

Bobul stratificat. Poți alege ca părul să fie filat în partea din față, astfel încât să aibă textură și mișcare. Poți adăuga și un breton lung sau unul de tipul curtain bangs la această tunsoare, dacă te avantajează.

Citește și: Tunsoarea care face furori acum. Toate femeile o purtau în anii ’60. E din nou în trend

Tunsoarea care face furori acum 1
Tunsoare tip bob stratificat

Ce culoare de păr să alegi

Nu doar tunsoarea și felul în care aranjăm părul sunt importante, ci și culoarea. Nuanța părului trebuie să fie în armonie cu cea a pielii și cu trăsăturile feței. O culoare de păr prea aspră, precum brunet sau nuanțele derivate de la negru nu avantajează pe oricine, pentru că înăspresc trăsăturile feței. Astfel, dacă ai riduri sau imperfecțiuni pe care nu vrei să le scoți în evidență, ar fi bine să stai departe de negru.

Optează, în schimb, pentru un balayage în tonuri calde. Acesta se poartă de câțiva ani și se pare că rămâne la modă indiferent de sezon. Este ușor de întreținut, nu trebuie să te vopsești des și se potrivește multor femei. Poți alege nuanțe de blond, arămiu sau șaten deschis, dacă vrei să dai un aspect cald și luminos părului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
6.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *