Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Actorul ar fi fost internat într-un cămin de bătrâni

Ce s-ar fi întâmplat recent cu Alexandru Arșinel
Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Actorul ar fi fost internat într-un cămin de bătrâni

Alexandru Arșinel a dispărut din viața publică de câteva luni. Din cauza stării de sănătate, celebrul actor a decis să stea departe de lumina reflectoarelor. Recent, s-a aflat însă că ar fi internat într-un cămin privat.

Vești despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel ar avea, pe lângă problemele de sănătate, și probleme de comunicare cu familia și persoanele care îl îngrijesc. Actorul ar fi slăbit enorm. În această perioadă, conform cancan.ro, ar fi internat într-un cămin privat și nu ar mai sta în apartamentul închiriat peste stradă de Palatul Cotroceni.

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele pentru cancan.ro.

Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și ar fi ajuns în căminul privat în urmă cu o lună. Momentan, nimeni din apropierea cunoscutului actor nu a vrut să dea detalii despre ce se petrece cu acesta.

Ce spunea fiul lui despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel în urmă cu două luni

Cristian Arșinel povestea la finalul lunii mai că celebrul actor își dorește să revină pe scenă. În perioada respectivă, Alexandru Arșinel se afla la vila din Sinaia.

”Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, ne-a spus, cu o mare doză de optimism, fiul actorului, Cristian Arșinel, în exclusivitate pentru ego.ro.

Ce spunea Alexandru Arșinel, după externarea din luna februarie: „Sper să nu mă mai întorc în spital”

În luna februarie a acestui an, actorul de comedie Alexandru Arșinel a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență București. Imediat după externare actorul spunea că nu își mai dorește să ajungă din nou la spital, după ce a trecut prin atâtea intervenții.

„Sunt acasă, dar nu sunt în regulă, nu mă simt bine, ci doar atât cât este suportabil. Sau atât cât să dau speranțe. S-au adunat mult prea multe. Controlul asupra organismului meu nu-i ok, nu mă simt în putere, nu-l pot controla așa cum aș vrea. Am suportat multe transformări. Și operație pe cord, și transplant de rinichi, s-au adunat prea multe. Sper să nu mă mai întorc în spital”, preciza Alexandru Arșinel.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *