Un nou scandal între Ioana Năstase și soțul ei, Ilie Năstase. De ce l-a atacat public pe fostul tenismen: “Mulțumesc pentru un rău nejustificat”

Ce i-a transmis Ioana Năstase soțului ei
Un nou scandal între Ioana Năstase și soțul ei, Ilie Năstase. De ce l-a atacat public pe fostul tenismen: “Mulțumesc pentru un rău nejustificat”

Un nou scandal între Ioana Năstase și soțul ei, Ilie Năstase. În ultima vreme, Ilie Năstase și soția sa, Ioana, trăiesc ca șoarecele și pisica. Scandalurile dintre ei se țin lanț, iar despre împăcare se pare că nu poate fi vorba, momentan. După ce a acuzat-o pe soția sa că ar fi vrut să fugă de acasă cu 2 milioane de euro, Ilie Năstase și-a căutat iertarea, însă gestul său a fost refuzat categoric de Ioana. Frumoasa brunetă i-a transmis recent un mesaj care explică totul.

Un nou scandal între Ioana Năstase și soțul ei, Ilie Năstase

Pe Ilie Năstase în cunoaștem cu toții. Pe cât de mare a fost ca sportiv, pe atât de mult iese în evidență prin scandalurile pe care le provoacă sau în care este atras.

În ultima perioadă, primul lider ATP din istorie a fost implicat în numeroase certuri cu soția sa, care s-au lăsat inclusiv cu acuzații de furt. Recent, el a spus despre Ioana Năstase că ar fi dispărut de acasă cu suma de 2 milioane de euro, informație negată vehement de către brunetă.

Deși, ulterior, fostul sportiv a încercat să mai îndulcească tonul declarând în presă că nu știe de unde a pornit acest zvon, și amenințând publicațiile care au dezvăluit aceste informații cu tribunalul, partenera sa de viață nu l-a crezut. Ioana Năstase a afirmat că este sigură că soțul ei a răspândit informația.

Fostul tenismen a încercat apoi să dreagă busuiocul și să își împace soția cu un gest admirabil, de altfel. Cei doi s-au întâlnit la o cafenea din nordul Capitalei, iar la întâlnire, Ilie Năstase s-a prezentat cu un imens buchet de flori.

După o scurtă discuție cu soțul ei, Ioana a părăsit localul fără florile comandate special pentru ea, semn că bruneta nu este dispusă, cel puțin pentru moment, să îl ierte.

Decizia de nu-i mai acorda nicio șansă partenerului ei este întărită și de mesajul pe care Ioana l-a postat de curând pe rețelele de socializare. Se pare că între cei doi a avut loc un nou episod mai puțin plăcut.

„Dragul meu, altădată nu mai arunca cu pietre mine, pentru că acele pietre se pot întoarce împotriva ta. Îți mulțumesc și de această dată, pentru a-mi face un rău nejustificat. Nu înțeleg de unde atâta răutate!”, a scris Ioana Simion pe rețelele de socializare.

Ilie Năstase și cele 5 căsnicii ale sale

Este de notorietate faptul că Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai mari crai ai sportului alb. Numărul căsniciilor pe care le are la activ este de cinci, iar cel al femeilor care i-au trecut prin așternuturi depășește 2.000, potrivit unor voci.

Chiar a glumit și pe seama copiilor, despre care a spus că le-a pierdut șirul. Însă, oficial, Nasty are 5 copii.

S-a căsătorit în 1972 cu Dominique Grazia. Mariajul lor a durat 10 ani, timp în care modelul brazilian a născut-o pe Nathalie.

În 1984, fostul sportiv a mers la altar cu actrița Alexandra King, iar în timpul căsătoriei au adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. După 14 ani, cei doi au divorțat.

10 ani mai târziu, Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, de care s-a despărțit în 2010. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia și Emma Alexandra.

Până la mariajul cu Ioana Simion, Ilie Năstase a mai fost căsătorit cu Brigitte Sfăt.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
6 46 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *