Unde a fost văzută Carmen Iohannis în minivacanța de 1 Decembrie. Apariție surpriză, mulți au rămas uimiți să o vadă pe Prima Doamnă aici

Carmen Iohannis nu a fost prezentă la parada militară de la Arcul de Triumf.

Klaus Iohannis a participat pe 1 Decembrie la parada militară din București, organizată cu ocazia Zilei Naționale a României. Liderul țării nu a fost alături de partenera lui de viață, Carmen Iohannis, așa cum obișnuia să o facă în anii trecuți. Unde a fost, de fapt, Prima Doamnă a României în minivacanța de 1 Decembrie?

Unde a fost văzută soția lui Iohannis în minivacanța de 1 Decembrie

După ce s-a întors din turneul african, Carmen Iohannis a mers direct la Sibiu, acolo unde este profesoară la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”. În minivacanța de 1 Decembrie, Prima Doamnă a României a preferat să fie alături de elevii săi, iar Klaus Iohannis a mers singur la parada militară organizată în București.

Mai exact, în acele zile libere, Carmen Iohannis  a participat la o expoziție organizată la Muzeul Brukental din Sibiu, care se află la o distanță destul de mică de liceul la care predă de ani de zile.

Carmen Iohannis a mers cu elevii săi la o expoziție din Sibiu/ sursa foto: Facebook

Carmen Iohannis a mers cu elevii săi la o expoziție din Sibiu

Soția lui Iohannis a fost prezentă la vernisajul, numit „Fenomenul Pitești. Adevărata față a comunismului în România”, care cuprinde obiecte originale din sistemul penitenciar comunist, precum cărți poștale trimise de deținuții politic familiilor și fotografii inedite ale acestora.

„Expoziția Fenomenul Piteşti – Expoziție itinerantă s-a bucurat de o mare prezență a elevilor și profesorilor de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr și Colegiul Tehnic Avram Iancu din Sibiu. Alături de elevii de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu s-a aflat și doamna prof. Carmen Iohannis care a discutat cu dl. Sergiu Rizescu, Maria Axinte inițiatoarea Memorialul Închisoarea Pitești, Andreea Corca, muzeograf al Muzeului de Istorie Casa Altemberger și Alexandru Chituță managerul Muzeului Naţional Brukenthal. Le mulțumim!”, au transmis reprezentanții muzeului, pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce făcea Carmen Iohannis când Klaus Iohannis a participat la parada de Ziua Națională. Gestul care a atras atenția românilor

Sursa foto: Facebook Brukenthal National Museum / Muzeul Național Brukenthal

Prima Doamnă, în centrul atenției în turneul din Africa

Vizita oficială a președintelui Klaus Iohannis în prima țară din turneul său african s-a încheiat joi, 16 noiembrie. Președintele țării și soția lui, Carmen, au mers la o școală de fete din Kenya. Cu această ocazie, la o școală de fete, șeful statului a donat mai multe computere pentru unitatea de învățământ.

În timpul vizitei, delegația română a avut parte și de o surpriză specială. Elevele școlii au pregătit un spectacol de dansuri tradiționale pentru cuplul prezidențial. Fetele au invitat-o chiar și pe Carmen Iohannis să li se alăture, iar aceasta a acceptat imediat provocarea.

Imaginile cu momentul inedit au fost publicate pe o platformă de social media de parlamentarul kenyan Githua Wamacukuru.

„Am fost foarte fericit să vizitez azi Uthiru Girls High School din Kangemi, Kenya şi să inaugurez donaţia făcută prin intermediul programului român de Asistenţă oficială pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor din teren, pentru educaţie incluzivă, de calitate”, a scris şeful statului pe platforma X (fostă Twitter).

Citește și: Din ce mai câștigă bani Carmen Iohannis pe lângă meseria de profesoară. Afacerea nebănuită

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *