Unde se află acum rochia de mireasă a Prințesei Diana. Imaginile fac înconjurul lumii, cum arată după 40 de ani de la nuntă

Viața lui Lady Di a fost mereu în atenția tuturor.

Pe 31 august s-au împlinit 26 de ani de la moartea tragică a Prințesei Diana. Fosta soție a Regelui Charles a decedat după ce maşina în care se afla alături de iubitul ei, Dodi Al Fayed, s-a izbit de tunelul Pont de l’Alma din Paris. Cuplul încerca să scape de paparazzi. Moartea sa a întristat o lume întreagă, iar Diana continuă să fascineze şi astăzi, iar mulți se întreabă ce s-a ales de rochia ei de mireasă!

Unde se află acum rochia de mireasă a Prințesei Diana

Prințesa Diana a fost un adevărat exemplu pentru cei care au iubit-o și adorat-o. Pe 29 iulie 1981, aceasta se căsătorea cu regele Charles, nunta lor fiind urmărită de milioane de oameni din întreaga lume. Ceremonia religioasă de la Catedrala St. Paul’s, din Londra, a rămas în istorie, dar și rochia de mireasă pe care Lady Di a purtat-o în ziua cea mare.

Au trecut mai bine de 42 de ani de la fastuoasa nuntă, iar mulți s-au întrebat ce s-a ales de rochia de mireasă a Prințesei Diana.

În 2021, impresionanta rochie a fost expusă în cadrul unei expoziții, la Palatul Kensington din Londra, Anglia. Așadar, cei care vor să o vadă, trebuie să știe că rochia de mireasă este expusă la „Royal Style in the Making”.

Sursa foto: captură Tik-Tok
Sursa foto: captură Tik-Tok

Citește și: Motivul pentru care prințesa Diana ținea capul în pământ atunci când se afla la evenimente: „Era prea mult pentru o singură persoană”

Creația arată impecabil după 40 de ani

Grandioasa creație a fost realizată de designerii David şi Elizabeth Emanuel. Cu umeri largi și o trenă lungă de 8 metri, rochia a fost acoperită cu perle şi paiete, iar mulți au fost impresionați de cum a arătat Lady Di în ea.

„A fost un instantaneu al timpului, al anilor ’80. Excesul, volanele, dantela, basmul. E un fel de rezumat perfect al acelui moment”, povestea cunoscuta creatoare de modă a rochiei de mireasă.

Pe Tik-Tok circulă și un video care ilustrează rochia de mireasă pe care Prințesa Diana a purtat-o în ziua nunții cu regele Charles. Cu toate că au trecut patru decenii de atunci, rochia arată impecabil, țesătura ei fiind intactă.

Citește și: Regina Camilla, așa cum rar o vezi în public. Ținuta a impresionat pe toată lumea, cum s-a asortat cu Regele Charles

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *