Unde se află și cum arată casa în care Mirela Vaida locuiește cu soțul și copiii lor. “Vedem căprioarele dimineaţa şi porcii mistreţi”

Imagini rare din locuința Mirelei Vaida!

Casa în care locuiește Mirela Vaida cu soțul ei și cu copiii este situată în afara Bucureștiului și dispune de cinci camere încăpătoare, o grădină mare, dar și de ieșire la pădure. Vila vedetei de la Antena 1 arată spectaculos și se află într-un cadru de basm. Iată unde se află aceasta și cum arată. Oricine și-ar dori să o aibă!

Cum arată casa în care locuiește Mirela Vaida cu familia ei

Mirela Vaida nu mai are nevoie de nicio prezentare. În vârstă de 41 de ani, este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunooscute și apreciate prezentatoare de televiziune de la noi din țară.

De asemenea, ea cochetează și cu muzica populară, dar are și o familie superbă cu care se laudă ori de câte ori are ocazia. Moderatoarea de la ”Acces Direct” este căsătorită cu Alexandru încă din anul 2009 și împreună au trei copii minunați.

Vila superbă se află în afara Bucureștiului

Vedeta și familia ei locuiesc într-o casă impunătoare situată în Snagov, județul Ilfov. Proprietatea este alcătuită, așa cum am precizat și mai sus, din cinci camere spațioase, o curte mare și ieșire la pădure.

Astfel, Mirela Vaida, soțul și copiii lor se bucură de o priveliște minunată și un peisaj pitoresc. La un moment dat, pe blogul său, prezentatoarea TV a scris că datorită modului în care casa e poziționată poate vedea pe geam porci mistreți și căprioare.

”Casă mare, 5 camere, spaţioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii şi copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineaţa şi porcii mistreţi.

Mai vedem şi șerpișori, fluturaşi şi albine, că deh.. am vrut lângă pădure. E o linişte totală, dar şi prea multă linişte dăunează, că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud şi… mă cam aud”, a precizat vedeta.

Citește și Noua emisiune pe care Mirela Vaida o va prezenta la Antena Stars. În ce zi și ce la oră se va difuza “Petrecem în familie”!

Singurul lucru care o nemulțumește pe Mirela Vaida

Și totuși, există un lucru care o nemulțumește pe prezentatoarea ”Acces Direct”, acela că pădurea are ecou şi propagă sunetul vocii ei în tot cartierul, iar vecinii aud tot ce se petrece în casa ei.

”Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul şi liniştea. Pădurea are ecou şi propagă sunetul vocii mele în tot cartierul. Pff, defect profesional, ce să-i faci.. ştie toată lumea  când mâncăm, ce mâncăm, când face Carla pipi, când s-a lovit Vladimir, când urlă Tudor de foame… suntem prezenţi în viaţa vecinilor, volens-nolens”, a adăugat Mirela Vaida.

Citește și Mirela Vaida s-a pozat complet naturală, fanii au reacționat neașteptat de frumos: “Bravo, felicitări!” Mai rar vezi așa ceva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *