Unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc. Acesta este locul ideal

Află unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc, precum și cum știi că acesta este locul ideal

Scris de: Dana Cazacu

08 Jul. 2022

Unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc. Acesta este locul ideal

Indiferent dacă practici feng shui-ul sau nu, nu se pot nega beneficiile unei amenajări excelente a camerei sau ale unui spațiu. De multe ori, feng shui-ul este de bun simț în ceea ce privește fluxul natural și amenajarea fără dezordine a casei tale. Oglinzile sunt văzute ca având proprietatea de a reflecta (și de a multiplica efectiv) lucrurile din casa ta, de aceea , mulți experți în feng shui nu sunt de acord în legătură cu amplasarea acesteia. Iată unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc și cum știi care este locul ideal.

Unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc

Unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc și cum știi că acesta este locui ideal? Urmează aceste reguli de la la experți și s-ar putea să simți cum toate vibrațiile rele ies din clădire. La urma urmei, a te asigura că spațiul tău reflectă ceea ce vrei să atragi în viața ta nu este prea departe de a avea o casă bine organizată și frumos decorată.

Locul ideal în care trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc
Locul potrivit pentru așezarea unei oglinzi în casă pentru a aduce noroc

Așază oglinzile în fața ușii de la intrare

În general, experții feng shui nu recomandă amplasarea unei oglinzi chiar vizavi de ușa de la intrare, ci mai degrabă pe un perete perpendicular pe aceasta. Atunci când agățați o oglindă, să o conectezi la o intenție, cum ar fi extinderea oportunităților din viața ta.

Folosește oglinzi pe orice perete din sufragerie

Experții consideră că cea mai bună cameră în care să atârni oglinzi este sufrageria, care reprezintă capacitatea ta de a deține bogăție, un lucru pe care cu toții ne-am dori să îl reflectăm un pic mai mult în viața noastră.

Unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc. Evită oglinzile în bucătărie

Ghidurile feng shui recomandă în general să nu se amplaseze oglinzi în bucătărie, mai ales dacă acestea se află în fața unui aragaz, deoarece se crede că o astfel de amplasare găzduiește energie negativă. Dacă totuși insiști cu amplasarea unei oglinzi în bucătărie, ar fi bine ca aceasta să se afle în spatele aragazului.

Așază oglinzi vizavi de vederi frumoase

Majoritatea experților te vor avertiza să fii atent la ceea ce reflectă oglinda ta, atât în interiorul, cât și în exteriorul casei. Aceștia spun că oglinzile în feng shui sunt ca o aspirină, deoarece sunt prescrise adesea pentru a trata multe afecțiuni. Ele reprezintă o ajustare rapidă atunci când vrei să extinzi un spațiu și să aduci mai multă lumină. Asigură-te doar că reflectă o priveliște frumoasă și nu un teanc de facturi.

Atârnă o oglindă aproape oriunde în hol

Conform feng shui, oglinzile plasate în hol sunt în general văzute ca fiind pozitive. Cu toate acestea, atunci când sunt plasate la capătul unui hol, ele pot încetini fluxul de energie din casă. Pe de altă parte, ele pot fi excelente pe palierele scărilor mici pentru a ajuta la lărgirea spațiului.

Agață o oglindă în apropierea biroului tău

La fel cum o oglindă care reflectă un teanc de facturi poate introduce energie negativă, o oglindă orientată spre biroul tău va lucra împotriva ta, dublându-ți efectiv volumul de muncă. În plus, nimeni nu vrea cu adevărat să se privească în timp ce lucrează, nu-i așa?

Optează pentru o oglindă în camera de zi

În camera de zi, se crede că oglinzile fac ca întâlnirile să fie mai festive, dublând numărul de persoane prezente în cameră. Cu toate acestea, ele pot amplifica, de asemenea, energia negativă dacă oaspeții tăi sunt negativi, așa că ai grijă pe cine inviți la tine sau spune-le cu amabilitate oaspeților tăi să lase drama acasă.

Evită să plasezi oglinzi deasupra paturilor, canapelelor sau scaunelor

Unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc? Acesta nu este locul ideal. Este vorba despre agățarea unei oglinzi în spatele unei canapele sau al unui pat. Experții în feng shui te sfătuiesc, de asemenea, împotriva agățării oglinzilor deasupra spațiilor de ședere. Feng shui înseamnă să te simți în siguranță spațiul tău și este greu să te simți în siguranță cu ceva greu atârnând direct deasupra capului tău.

Folosește oglinzi în dormitor

Dacă ai probleme cu somnul, oglinda ta ar putea să fie de vină. Acoperă oglinzile din dormitor pentru câteva nopți și observă dacă somnul tău se îmbunătățește. Dacă calitatea somnului crește, ia în considerare înlocuirea lor sau mutarea pe un perete care nu este cu fața spre patul tău.

Oglinzile ar trebui folosite cu grijă în dormitor. Se crede că oglinzile au capacitatea de a activa energia dintr-o cameră. Unele persoane aleg să țină o oglindă în dormitor și spun că dorm liniștiți. Alții adoră ideea de a nu avea oglinzi în dormitor sau pot pune doar o oglindă lungă în interiorul ușii dulapului. Dacă faci asta, asigură-te că dulapul este organizat, pentru că oglinzile dublează ceea ce proiectează.

Unde trebuie să pui oglinda în casă ca să ai noroc. Optează pentru o oglindă departe de toaletă

În baie, experții feng shui sugerează să se evite agățarea unei oglinzi direct în fața ușii sau a toaletei. În afară de faptul că oglinzile plasate direct vizavi de uși sunt în general considerate o idee proastă în orice încăpere, se poate argumenta și că nu este niciodată confortabil să te privești pe toaletă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *