Val de reacții dure după ce Brigitte Pastramă s-a pozat la plajă. Detaliul care nu a putut fi trecut cu vederea: “Așa zici tu că arată o femeie?”

Vedeta s-a mutat în Dubai.

Brigitte Pastramă și Ilie Năstase s-au aflat într-un mariaj care a durat 5 ani, până în 2018, moment în care cei doi au decis să meargă pe căi separate. Recent, fosta soție a lui Ilie Năstase a publicat o fotografie pe internet în care poartă un costum de baie. Iată cum au reacționat internauții la postarea celei mai cunoscute brunete din lumea showbiz-ului.

Brigitte Pastramă, o nouă apariție inedită

Cu câteva luni în urmă, Brigitte Pastramă a luat hotărârea de a se muta în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Celebra personalitate a depus eforturi susținute pentru a-și cumpăra o locuință în această țară.

În prezent, Brigitte a luat și decizia de a-și aduce fiica alături de ea, tânăra fiind acceptată la două instituții școlare de elită din țara arabă. Astfel, doamna Pastramă este extrem de activă pe platformele de socializare, iar recent a ales să împărtășească cu urmăritorii săi o parte din momentele ei de relaxare.

Val de reacții dure după ce Brigitte Pastramă s-a pozat la plajă
Brigitte Pastramă s-a pozat la plajă

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă după ce a renunţat definitiv la extensii, gene şi acidul din buze. Nu o mai recunoști!

Recent, bruneta și fiica sa au înregistrat momente inedite de pe plajă, iar apoi Brigitte Pastramă a împărtășit aceste imagini pe rețelele sociale, iar postarea aceasta a generat un val de reacții din partea utilizatorilor online.

Ce reacții au avut internauții

Pe profilul său de Instagram, fosta soție a lui Ilie Năstase a împărtășit un scurt videoclip în care a fost surprinsă alături de fiica sa, Sara, în timp ce se aflau la plajă și se bucurau de razele blânde ale soarelui din Dubai.

Aceste imagini au captat momentul în care Brigitte apare purtând un costum de baie și au generat un val de reacții entuziaste din partea comunității de pe social media. Postarea brunetei a adunat numeroase aprecieri din partea utilizatorilor.

Vezi și: Drama trăită de Brigitte Pastramă. Motivul pentru a făcut închisoare 2 ani, ascunde o suferință uriașă

”La vârsta ta dai clasă divelor din showbiz. Ești superbă”

”Îmi pare bine că Sara îți seamănă și are grijă de ea”

”Cea mai sufletistă și harnică femeie”

”Mă bucur să te văd, arăți foarte bine, ești un om minunat!”, au spus unele persoane.

Frumoasa brunetă a primit și comentarii negative

Totodată, în timp ce unii și-au exprimat aprecierea față de aspectul vedetei, alți utilizatori de pe internet au ales să fie critici la adresa soției lui Florin Pastramă. Prin urmare, iată câteva comentarii mai critice la adresa celebrității:

Te poate interesa și: Brigitte Pastramă recunoaște că lucrurile nu au mers chiar așa cum se aștepta în Dubai. Care e relația cu Florin Pastramă și ce a decis cu afacerile din România: „Îmi doresc!” VIDEO EXCLUSIV

”Buze prea mari pentru volumul feței. Ești foarte caraghioasă”
”De unde și vorba: Doamne Ferește”
”Fără filtru ai curaj?”
”Sunt buzele mai mari decât obrajii, nu mă pot uita”
”Așa zici tu că arată o femeie pocăită?”
”Păi nu ziceai tu că tu-ai scos din buze”, au scris alți utilizatori în secțiunea de comentarii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *