Valentina Fătu, despre relația cu Vasile Muraru. Cum reușesc să se înțeleagă foarte bine pe scenă: “Nu ai cu cine să te cerți!” VIDEO EXCLUSIV

Valentina Fătu: “Domnul Vasile îmi dă libertatea să fac multe lucruri așa cum le gândesc”
Valentina Fătu, despre relația cu Vasile Muraru. Cum reușesc să se înțeleagă foarte bine pe scenă: “Nu ai cu cine să te cerți!” VIDEO EXCLUSIV

Valentina Fătu și Vasile Muraru au o legătură specială pe scenă, astfel că foarte mulți fani îi urmăresc cu sufletul la gură de fiecare dată când apar împreună. Actrița ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este secretul dintre ea și colegul său, cei doi reușind să formeze un cuplu scenic formidabil. Se pare că starul nu a făcut-o niciodată să se simtă ca un artist mai nou și necunoscut și nici nu este genul certăreț.

Valentina Fătu: “Domnul Vasile îmi dă libertatea să fac multe lucruri așa cum le gândesc”

Valentina Fătu ne-a explicat că succesul unui cuplu de scenă foarte bun are, mai degrabă, legătură cu norocul. Vedeta a punctat că trebuie să existe chimie între doi artiști, iar Vasile Muraru i-a oferit, de fiecare dată, libertatea de a face lucruri așa cum își dorește, acest lucru fiind de mare ajutor.

În același timp, superba actriță a mărturisit că niciodată nu a simțit presiune atunci când vine vorba despre ce face și ce spune atunci când s-a aflat în jurul starului. În plus, Vasile Muraru nu a făcut-o să se simtă ca un artist mai mic sau necunoscut, astfel că vedeta îi este profund recunoscătoare:

“Nici nu știu dacă este secret, este noroc. Tehnic poți funcționa foarte bine, dar ceea ce se întâmplă tehnic în repetiție și în mecanismul de învățare a textelor este ceva dincolo de acest fapt, pe care poți să îl trăiești sau nu. Există oameni care au făcut cuplu la scenă sau care au jucat într-o piesă, nu neapărat ca și cuplu de scenă, deci care nu au avut o relație de cuplu scenic cum am eu cu domnul Vasile și care nu au funcționat bine. Există exemple în care, chiar parteneri de scenă și jucând atât de mult cum joc eu cu domnul Vasile, nu au avut chimia aceasta, cum zicem noi. Eu cred că este un noroc și un tipar energetic asemănător, probabil. Eu am un respect profesional fantastic față de domnul Vasile, poate aici este cheia. Domnul Vasile îmi dă libertatea să fac multe lucruri așa cum le gândesc, așa cum mi le imaginez, iar asta mă ajută foarte tare. Ca artist care joacă lângă un artist foarte cunoscut și celebru, nu m-am simțit ca un artist foarte nou și necunoscut așa, cu presiunea aia, să am grijă ce spun, ce fac. Nu am simțit niciodată asta și îi mulțumesc pentru asta domnului Vasile.”

Valentina Fătu despre relația cu Vasile Muraru
Valentina Fătu despre relația cu Vasile Muraru

Nu s-au certat niciodată

Valentina Fătu și Vasile Muraru nu s-au certat niciodată. Actrița ne-a explicat că partenerul său de scenă nu este genul certăreț, ci, mai degrabă, atunci când se supără preferă să fie tăcut:

“Cu cine, cu domnul Vasile? (râde) Vă puteți uita. Te poți certa cu domnul Vasile? Știți cum se enervează domnul Vasile? Pe muțește, așa. Nu ai cu cine să te cerți, domne! (râde)”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *