Valentina Pelinel nu se bagă să facă cozonaci, însă în fiecare weekend coace prăjituri alături de copiii ei. „Ei se implică activ, se mozolesc pe acolo, facem cot la cot” VIDEO EXCLUSIV

Valentina Pelinel: „Îi las pe rând ca să nu fie certuri”

De când a devenit mămică, viața Valentinei Pelinel s-a schimbat radical, iar acum se vede în ipostaze în care poate nu s-ar fi imaginat niciodată. Deși la prima impresie, datorită siluetei impecabile pe care o are și după două sarcini, una cu gemeni, pare că soția lui Cristi Borcea nici nu știe cum arată bucătăria casei sale, Valentina Pelinel a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că săptămânal face tot felul de dulciuri alături de copiii ei, Milan, Rania și Indira.

Ce deserturi face Valentina Pelinel pentru copiii ei

Pentru că este deja o tradiție ca de Crăciun familia Borcea să se reunească la munte și toți frații să-l aștepte împreună pe Moș Crăciun, Valentina Pelinel a decorat casa din timp, pentru ca cei trei copii ai ei să se bucure mai mult timp de magia Sărbătorilor. Astfel că, deși Moș Crăciun nu îi va găsi pe copii acasă, bradul este deja împodobit.

„Dar cum să nu-l facem. De ziua mea (nr. 8 decembrie) bradul trebuie să fie gata. Îl țin mult. Nu chiar până în martie, dar îl țin și în ianuarie. La copii le place. De ce nu? Și mie îmi place, recunosc”, ne-a povestit Valentina Pelinel.

Dat fiind faptul că vor petrece Crăciunul la munte, Valentina nu va fi nevoită să intre în bucătărie. Și nu, nu este un șoc, soția lui Cristi Borcea știe unde este această cameră din casa ei, mai mult decât atât petrece ore întregi acolo alături de copiii ei. Fostul model internațional a recunoscut faptul că a făcut cozonac doar o singură dată în viața ei și că în perioada de autoizolare gătea mai mult, însă acum s-a specializat pe deserturi, pe care le coace săptămânal.

Citește și: Dorința pe care a avut-o Cristi Borcea înainte de a se naște gemenele. Valentina Pelinel i-a îndeplinit marele său vis: „Fix așa a ieșit” EXCLUSIV

„Fac alte deserturi cu copiii”

„În pandemie m-a apucat și pe mine, dar acum nu îmi este dor. În cozonac m-am băgat de dimineață, cred că m-ai simțit, că aveam un cozonac acasă, dar m-am băgat să-l mănânc nu să-l fac. Era deja făcut. Drept vorbind, cozonaci cred că o singură dată în viața mea am făcut. Fac alte deserturi cu copiii, că le place lor, mai ales în weekend-uri, dar cozonac nu mai fac. Nici de Crăciun nu o să fac”, a povestit Valentina pentru EGO.ro, completând că nici copiii ei nu sunt înnebuniți după cozonac, având alte preferințe în materie de dulciuri.

„Pur și simplu primim atât de mulți cozonaci de la familiei, de la prieteni, în plus sunt atâtea locuri de unde putem să-i cumpărăm sau să mănânci cozonaci buni. A, dacă ai pasiunea asta și îți place să-i faci, de ce nu? Dar copiii mei spre exemplu au alte deserturi preferate și asta facem împreună”.

Valentina Pelinel
Valentina Pelinel, Cristi Borcea și cei trei copii ai lor

„Îi las pe rând ca să nu fie certuri”

Curiozitatea micuților au transformat-o pe Valentina Pelinel într-un adevărat expert în materie de deserturi. Nu inventează rețete, ci le respectă pe cele deja celebre, însă rezultatul final o suprinde de fiecare dată.

„Facem sărățele, facem tiramisu, facem tot ce le trece prin cap. De obicei mai văd câte un desert pe undeva și îmi zic să căutăm rețeta să facem și noi. Ce ne iese, până ne iese ca lumea. Ei se implică activ, se mozolesc pe acolo, facem cot la cot. Îi las pe rând ca să nu fie certuri. Masterchef e rețeta. Ne uităm acolo atent și facem și noi la fel. Ne distrăm”, ne-a mai povestit Valentina, completând că nu există desert pe care să nu-l ducă până la bun sfârșit și pe care să-l devoreze întreaga familie.

„Dar să știi că ne ies bune. Chiar le mâncăm după”.

Citește și: Valentina Pelinel, dezvăluire emoționantă despre Cristi Borcea: „Este sufletul meu pereche!”. Ce spune despre soțul ei, după 4 ani de căsnicie. EXCLUSIV

„I-am spus că o să-l pup non-stop, toată viața o să-l pup non-stop”

Pentru că în bucătărie petrece mai mult timp cu gemenele, Rania și Indira fiind mai atrase de zona aceasta, Valentina Pelinel încearcă să compenseze și să petreacă timp și doar alături de fiul ei, Milan, acum în vârstă de 6 ani.

„La noi în familie este aglomerat, dar am timp. Spre exemplu cu Milan petrec cel mai mult timp în ultima perioadă pentru că el a crescut și are mult mai multe activități și opționale unde are nevoie de sprijinul meu. Mergem la fotbal, mergem la karate, mergem la înot, face și la școală. Probabil că urmează și fetele imediat. Ele acum doar probează opționalele. El se concentrează, face lucrurile serios”, a mai povestit fostul model internațional.

„Suntem lipiți”

Dat fiind faptul că noua generație este mai precoce, copiii încep să-și schimbe atitudinea față de părinți cu ceva timp înainte de a ajunge la adolescență. Nu e cazul încă la Milan, însă Valentina Pelinel ne mărturisește că vede deja schimbări în atitudinea lui, fapt care nu îi convine absolut deloc, mai ales că în continuare îl vede ca pe bebelușul ei.

„Văd cum crește și din atitudine. Mi-a zis acum vreo trei zile de ce l-am pupat. I-am zis: poftim? I-am spus că o să-l pup non-stop, toată viața o să-l pup non-stop. Îi place în schimb să merg cu el la activități. Îi place. Are nevoie de mine. Și la fotbal îmi spune ca nu cumva să intru în mașină, ci să stau afară și să-l văd. Suntem lipiți”, a mai declarat Valentina Pelinel pentru EGO.ro, completând că nici nu vrea să se gândească la ziua în care Milan nu își va mai dori să petreacă timp cu ea, căci va suferi enorm.

„Sper să nu vină momentul acela când nu o să mai vrea să mă aibă prin preajmă pentru că o să fie un moment foarte greu pentru mine”.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *