Vârsta la care femeile au cele mai mari șanse să înșele. Motivul care duce la infidelitate

Vârsta la care femeile au cele mai mari șanse să înșele. Motivul care duce la infidelitate

De foarte mulți ani, specialiștii dezbat subiectul numit infidelitate. Dacă unele studii arată că bărbaţii care calcă strâmb pot fi depistaţi după anumite trăsături de comportament, când vine vorba de femei, vârsta este factorul care le poate da de gol atunci când sunt „pe picior greşit”.

Vârsta la care femeile calcă strâmb în relație

Cu toate că bărbaţii sunt predispuși la mai multe relaţii în afara cuplului, şi reprezentantele sexului frumos pot căuta intimitatea emoţională într-o relaţie extraconjugală, iar motivele sunt surprinzătoare. Potrivit cercetărilor, la nivel global, femeile tind să comită adulter în jurul aceleiaşi vârste.

Motivele care duc la infidelitate

Așadar, specialiștii au identificat mai multe motive pentru care femeile calcă strâmb în relație: lipsa sentimentelor reale dintre parteneri, lipsa legăturii emoţionale, lipsa legăturii fizice, lipsa de atenţie din partea partenerului, lipsa de apreciere, inegalitatea dintre cei doi parteneri, chiar şi apariţia monotoniei din cuplu.

„Chiar şi în cele mai bune şi iubitoare căsătorii, realităţile vieţii de zi cu zi pot face ca unele cupluri să îşi piardă din scânteia dragostei. Pentru femei, acest lucru se poate manifesta prin apariţia sentimentului de singurătate sau, cel mai des, lipsa de apreciere din partea partenerului ei, factori care le pot determina pe unele femei să îşi caute dragostea şi atenţa în afara căsătoriei”, susține Dona Murphy, specialist în relaţii.

Un studiu din 2011 a scos la iveală faptul că 23,3% dintre bărbaţi trişează, în timp ce femeile – în proporţie de 19%, procent care a crescut din cauza numărului de aplicaţii de dating online, aflate în plină expansiune.

Ce susțin specialiștii

În ceea ce priveşte vârsta femeilor infidele, cercetătorii au aflat că reprezentantele sexului frumos ajung să înșele la 36 de ani şi 6 luni. De pildă, irlandezele s-au angajat mai repede într-o aventură, la vârsta medie de 30,8 ani, americancele sunt predispuse să înşele la vârsta medie de 35,5 ani, iar braziliencele, la vârsta de 33,4 ani. De asemenea, s-a mai descoperit că, la scară mondială, durata dintre căsătorie şi momentul în care femeile înşală este de 7,6 ani.

Citește și Tunsori superbe pentru femeile trecute de 30 de ani. Sunt ușor de întreținut și la modă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *