Vedeta care o înlocuiește pe Ramona Păuleanu la Antena 1, după ce aceasta și-a anunțat plecarea. Surpriză majoră pentru fani

”M-am întors la prima mea dragoste, televiziunea”

S-a aflat cine o va înlocui pe Ramona Păuleanu la Antena 1, la rubrica Meteo de la Observator! Totul este oficial, vedeta care o înlocuiește pe brunetă a făcut deja anunțul, iar fanii au fost bucuroși să afle vestea și i-au urat bun venit. Despre cine este vorba, află toate detaliile din rândurile de mai jos!

S-a aflat cine o va înlocui pe Ramona Păuleanu la Antena 1

La finalul lunii trecute, Ramona Păuleanu a anunțat că pleacă de la Antena 1. Vestea a venit ca un șoc pentru telespectatori, fiindcă jurnalista a decis să întrerupă colaborarea cu celebrul post după doar trei luni de zile de la semnarea contractului.

În trecut, Ramona Păuleanu a lucrat și la Pro TV, unde a fost reporter. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele sociale. ”Și acum o știre de dezinteres național.

Aventura mea cu Antena s-a încheiat. Gata, acum sunteți liberi să continuați sa faceți ceea ce făceați”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook. Cea care va prelua frâiele rubricii Meteo de la Observator va fi nimeni alta decât Ana Maria Gheorghe.

Citește și Mutare surpriză în televiziune! Vedeta Pro TV trece la Antena 1. Ce va prezenta!

Ana Maria Gheorghe o va inlocui pe Ramona Pauleanu la Antena 1
Ana Maria Gheorghe o va inlocui pe Ramona Pauleanu la Antena 1

Cine este Ana Maria Gheorghe

Ana Maria Gheorghe a văzut pentru prima oară lumina zilei la data de 25 septembrie 1984. Aceasta nu este străină de Antena 1 pentru că în anul 2016 s-a aflat la pupitrul Observatorului Special, notează unica.ro.

De asemenea, în 2015, Ana Maria Gheorghe a prezentat vremea la celebrul post de televiziune. Vedeta și-a început deja treaba la Antena 1, joi seară, când a prezentat rubrica Meteo. În plus, șatena a publicat și un mesaj în mediul online prin care i-a anunțat pe internauți că revine pe sticlă.

”6 iulie 2023. Ce zi frumoasă! M-am întors la prima mea dragoste, televiziunea! De azi, în fiecare zi, de luni până vineri vin cu veștile despre vreme la Observator.

Mulți m-au întrebat de ce m-am întors. O să fiu sinceră cu voi ca de obicei: Nu-mi lipsește nimic, sunt foarte bine în viața mea, dar cine a lucrat în TV știe că „microbul” nu te părăsește niciodată. Sunt bucuroasă și emoționată. Sper să va placă ce fac, aștept impresiile voastre! Vreme și vremuri bune vă doresc”, a scris Ana Maria Gheorghe pe Instagram.

Citește și Cine este Dianna Rotaru, prezentatoarea noului show matrimonial „Provocarea Destinului”, de la Antena 1!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *