Vedetă celebră din România, dată pe mâna hoților de o persoană apropiată. Ce i-au lăsat în casă

Calvarul prin care a trecut o cântăreață din România, după ce a fost „călcată” de hoți.
Vedetă celebră din România, dată pe mâna hoților de o persoană apropiată. Ce i-au lăsat în casă

Vedetă celebră din România, dată pe mâna hoților de o persoană apropiată. Infractorii i-au spart casa, i-au furat bunuri și sume importante de bani, dar nu s-au limitat doar la atât. La plecare, aceștia i-au devastat locuința.

Vedetă celebră din România, dată pe mâna hoților de o persoană apropiată

Emilia Mușală, fosta iubită a lui Silviu Andrei, trece prin clipe grele, după ce vila sa din Voluntari a fost spartă de două ori la rând. Totul s-a petrecut în luna iunie anul trecut, când artista era plecată de acasă.

Potrivit motivării deciziei de condamnare a hoților, aceștia o urmăreau de zile bune, iar în momentul când artista a părăsit casa, ei au sărit gardul, au pătruns în locuința sa și, după ce au luat tot ce au găsit, au făcut dezastru. Conform documentelor, hoții au acționat la pont, după ce au aflat de la un apropiat al artistei că aceasta va fi plecată de acasă.

Cântăreața le-a povestit anchetatorilor că locuința sa a fost spartă de două ori într-un intreval scurt de timp. A doua oară, hoții nu s-au limitat doar la a-i fura bunurile din casă, ci i-au distrus și mobila în căutarea unor sume mai mari de bani.

Prejudiciul total a fost evaluat  la 60.000 de  euro.

„În dimineața zilei de 03.06.2021, ora 02:00, persoana vătămată a revenit la imobilul ei din oraș Voluntari, parcând autoturismul cu care s-a deplasat, în curte. Intenționând să intre în imobil a constatat faptul că ușa de la intrare se afla în poziție întredeschisă, motiv pentru care s-a speriat și a ieșit în stradă strigând după ajutor, întrucât în urmă cu o săptămână a fost victima unei infracțiuni de furt din aceeași locuință”, au arătat magistrații.

Emilia Mușală
Emilia Mușală

Emilia Mușală le cere hoților 100.000 de euro daune morale

După ce a intrat în casă însoțită de doi vecini, aceasta a constatat că hoții îi răvășiseră toată locuința, inclusiv cele două băi, iar patul din dormitorul pe care obișnuia să-l foloseacă era rupt.

Înainte să plece, hoții au zăbovit minute bune în balconul victimei, unde au fumat și au băut apă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acest lucru i-ar fi accentuat victimei și mai tare senzația de teamă.

Anchetatorii suspectează că și prima spargere a fost comisă de aceleași persoane. Din acest motiv, cântăreața le-a cerut daune morale acestora în valoare de 100.000 de euro.

În lunile care au urmat, Emilia Mușală a fost nevoită să facă terapie pentru a-și mai vindeca din frică, iar în permanență dormea cu lumina aprinsă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
7.3 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *