Vedeta din România care a ajuns la Psihiatrie, după ce și-a pierdut averea. A luat tratament până anul trecut

"Atunci au fost cele șase luni în care nu am știut de mine"
Vedeta din România care a ajuns la Psihiatrie, după ce și-a pierdut averea. A luat tratament până anul trecut

O cunoscută vedetă din România a trecut printr-o situație total neașteptată în trecut, după ce și-a pierdut averea. A fost internată la psihiatrie și a avut nevoie de ajutor pentru a-și reveni din șocul trăit. Rămăsese fără un milion de euro și cu o rată la bancă uriașă.

Vedeta din România care a ajuns la Psihiatrie, după ce și-a pierdut averea

Flora Năstase, căci despre ea este vorba, a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Regina blănurilor, așa cum mai este cunoscută, a pierdut în urmă cu zece ani toată averea, aproximativ un milion de euro. Vedeta câștiga destul de mult atât de afacerea cu blănurile, dar și din imobiliare. La un moment dat a decis să investească la bursă toți banii pe care îi avea și dintr-odată a pierdut tot ce avea. Viața ei s-a schimbat complet. Au urmat șase luni teribile, apoi câțiva ani în care s-a luptat cu depresia. A fost internată la psihiatrie, acolo unde a primit tratament antidepresiv.

Flora Năstase a trecut printr-o perioadă dificilă
Flora Năstase a trecut printr-o perioadă dificilă

Flora Năstase: „Nu îmi este foarte ușor, dar reușesc să exist”

Din fericire, acum, Flora Năstase susține că este bine și de aproape un an nu mai ia niciun medicament. Vedeta îi îndeamnă pe oamenii care suferă de depresie să meargă la medic și să se trateze deoarece este o boală ca oricare alta.

“Eu am fost internată pentru suferința provocată de această problemă. (…) În primul an după ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat și în momentul în care am rămas fără un leu în buzunare – cu 10.000 de euro datorie la stat, ca impozit pe profitul pe care l-a generat acest furt al banilor, pe care a trebuit să-l plătesc, și cu o rată la bancă de 2500 de euro –, atunci am căzut. Atunci au fost cele șase luni în care nu am știut de mine, iar internarea a venit după doi ani. Și în care, pur și simplu, mă tăvăleam pe jos. (…)

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am aproape un an de când nu mai iau nimic. Nu îmi este foarte ușor, dar reușesc să exist. Am să mă întorc însă în orice moment, fără niciun regret, la tratament, pentru că psihicul trebuie ajutat ca orice alt organ al corpului. Nu este rușinos să faci tratament atunci când ești bolnav. Chiar nu e rușinos. Și depresia nu este o rușine. Este o boală ca oricare alta”, a spus Flora Năstase pentru viva.ro.

Flora Năstase a dezvăluit recent pentru ego.ro că procesul de recuperare a celor un milion de euro încă nu s-a încheiat și că speranțele ei sunt minime.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.2 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *