Vedeta din România care a divorțat în secret, după o căsnicie de 15 ani. Nu ar fi bănuit nimeni asta, abia acum s-a aflat: “Am evoluat diferit”

"Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive"
Vedeta din România care a divorțat în secret, după o căsnicie de 15 ani. Nu ar fi bănuit nimeni asta, abia acum s-a aflat: “Am evoluat diferit”

O cunoscută vedetă de televiziune de la noi a divorțat în secret de soțul său. Cei doi aveau o căsnicie de 15 ani, însă au ales să meargă pe drumuri separate în urmă cu doi ani aproape. Totul s-a aflat abia acum.

Vedeta din România care a divorțat în secret: “După 18 ani de relație și 15 de căsnicie, am divorțat”

Sonia Argint, căci despre ea este vorba, și soțul ei, Horațiu Ionescu, au divorțat. După 18 ani de relație și 15 ani de căsnicie și-au dat seama că este mai bine pentru ei să meargă pe drumuri separate. Deși s-a speculat în ultima vreme că s-ar fi despărțit, nimeni nu a știut exact ce s-a întâmplat. Sonia și Horațiu au împreună două băieți mari.

Sonia Argint a mărturisit că între ei a intervenit viziunea diferită asupra a ceea ce își dorea fiecare de la viață. Mai departe, vedeta TVR a declarat că preferă să păstreze în intimitate culisele din spatele divorțului său.

„Unii dintre voi v-ați prins sau ați bănuit. Câțiva ați știut. Dar majoritatea aflați acum. După 18 ani de relație și 15 de căsnicie, am divorțat. Acum aproape doi ani. Dar am ales să-mi trăiesc experiența în liniște pentru că o astfel de etapă trebuie ‘rumegată’ bine. Cel puțin la fel de bine precum decizia de a divorța. Dar ce se întâmplă după divorț? Să vă povestesc din experiența mea.

În urmă cu câțiva ani, am fost întrebată într-un interviu care este secretul relației noastre longevive. Răspunsul meu a fost foarte clar și consider în continuare că a fost cel corect: dragostea și valorile comune. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive. În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie. Și este semn de respect pentru propria persoană. Așadar, de la bun început, vă rog frumos să nu mă întrebați despre motive în detaliu, pentru că nu voi oferi niciun răspuns”, a mărturisit Sonia Argint în podcastul lui Mihai Morar.

Sonia Argint
Sonia Argint a divorțat în 2020

Motivul pentru care timp de doi ani nu au vorbit despre divorț? Sonia Argint a declarat că așa și-a dorit ea, pentru și-a dat seama cu adevărat cum îi este. Potrivit ei, nici după o lună, nici după o jumătate de an nu îți dai seama că ai luat decizia cea bună. Astfel a avut nevoie de timp pentru a-și așeza viața și pentru a lua de la capăt foarte multe lucruri.

Vedeta a mărturisit că în cei doi ani de după divorț ea și-a reorganizat total viața. A devenit 100% autonomă în tot ceea ce ține de gestionarea unui cămin. Sonia a înțeles atunci că totul depinde de ea în casă.

9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.