Vedeta din România care își spală mașina de doua ori pe an. Fanii au avut un șoc când au văzut cum arată autoturismul ei

„V-am spus vreodată că îmi fac timp să-mi spăl mașina doar de două ori pe an?"
Vedeta din România care își spală mașina de doua ori pe an. Fanii au avut un șoc când au văzut cum arată autoturismul ei

Curățenie în mașină și spălarea acesteia nu reprezintă o prioritate pentru una dintre vedetele de la noi. Cunoscuta actriță recunoaște că merge cu mașina la spălătorie de două ori pe an. Acum însă, ar vrea să facă o schimbare.

Vedeta din România care își spală mașina de doua ori pe an

Cristina Ciobănașu, căci despre ea e vorba, a publicat mai multe imagini cu interiorul mașinii sale. Cu acest prilej, vedeta a dezvăluit că își spală mașina doar de două ori pe an. Actrița este ocupată cu diferite proiecte, are și o relație aflată la început, astfel că își face cu greu timp și pentru alte lucruri.

„V-am spus vreodată că îmi fac timp să-mi spăl mașina doar de două ori pe an? Mă gândeam să schimb acest obicei”, le-a mărturisit Cristina Ciobănașu fanilor ei. În poză se văd multe sticle de apă aruncate pe jos, dar și ambalaje de la diferite alimente.

Vedeta din România care își spală mașina de doua ori pe an
Vedeta din România care își spală mașina de doua ori pe an

Cristina Ciobănașu, prima vacanță cu iubitul: „Ne-a plouat de ne-a zăpăcit”

Cristina Ciobănașu și iubitul său au fost plecați recent în prima vacanță împreună. Actrița și partenerul ei au mers în Londra, însă acolo nu au av ut parte de vreme prea bună, căci mai mult a plouat.

‘’În sfârșit am plecat și noi undeva împreună vara asta și ne-a plouat de ne-a zăpăcit’’, a scris actrița pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu, relație de câțiva ani cu Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Aceștia au decis să pună punct relației și, pentru că tot apăreau zvonuri că s-ar fi împăcat, au decis să lămurească lucrurile:

„Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză 🤣)Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.”, a fost mesajul scris de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman pe paginilor lor de Instagram.

1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.