Vedeta din România care nu și-a mai văzut fiica de 10 ani: “Am fost devastată. Nu vedeam ieșirea”. Drama cumplită

De ce a decis instanța ca fetița să rămână cu domiciliul la tată
Vedeta din România care nu și-a mai văzut fiica de 10 ani: “Am fost devastată. Nu vedeam ieșirea”. Drama cumplită

Roxana Blagu a pierdut custodia fetiței sale în urmă cu 10 ani. Magistrații au hotărât ca fetița să rămână la domiciliul tatălui. Deși a făcut multe eforturi pentru a se apropia de propria fiică, vedeta nu a reușit niciodată.

De ce a decis instanța ca fetița Roxanei Blagu să rămână la tatăl său

Roxana Butnaru (ex. Blagu) a fost căsătorită cu Marcel Sârbu și au împreună o fiică în vârstă de 14 ani, Oana. La divorț instanța a decis ca domiciliul fetiței să fie la tată din cauza faptului că atunci mama nu avea un domiciliu stabil. A început un adevărat coșmar pentru Roxana Blagu, căci de atunci nu a reușit să se mai apropie de fiica sa.

„Cum eram? Au venit câteva prietene care au venit și mi-au dat mâncare cu lingurița. Nu vedea ieșirea. Nu vedeam cum se poate rezolva o astfel de situație. Toată lumea spunea timpul le va rezolva pe toate. Mă enerva cumplit acest răspuns. Astăzi pot să zic că într-un fel înțeleg răspunsul.

Mi-a fost foarte greu. S-a decis stabilirea domiciliului la tată, custodia comună, pentru că eu aveam un apartament închiriat și… am avut și venituri, doar că s-au făcut anumite… Când am plecat de acolo m-am dus la fratele meu, după aceea mi-am închiriat un apartament. În timpul procesului a ajuns la proprietarul apartamentului și a reușit să mă dea afară din apartamentul respectiv pentru a spune în instanță că nu am un domiciliu stabil. După aceea mi-am închiriat un alt apartament, pe un termen mai lung, urma să îmi cumpăr un apartament, dar lucrurile nu se fac așa peste noapte mai ales când nu te aștepți să ajungi într-o asemenea situație”, a povestit Roxana, fosta solistă de la Trident, în podcastul Cristinei Șișcanu.

Citește și – La ce vârstă poate alege un copil cu cine să locuiască în cazul unui divorț între părinți. Ce spune legea

De ce nu vrea fiica Roxanei Blagu să își vadă mama: „Copilul a înțeles că eu sunt părintele rău”

Roxana mărturisește că după divorțul de fostul soț, acesta i-ar fi spus fiicei lor că este rea, că l-ar fi agresat fizic, motiv pentru care fetița a evitat orice tip de comunicare cu mama sa. În prezent situația este la fel. Vedeta povestește că ori de câte ori a sunat-o i-a fost blocat numărul sau când a văzut-o față în față a fost chemată poliția.

„Tatăl fetiței i-a spus ei că sunt rea, că l-am bătut, astea sunt lucrurile pe care mi le spunea ea de câte ori mergeam după ea. (…) Tot timpul era cu scandal, tot timpul era cu poliție… am făcut lucrurile astea ani de zile și la un moment dat nu am mai putut deoarece n-o vedea decât plângând. Practic el îi spunea ‘uite, a venit, a început scandalul’. Eu eram persoana rea. Bineînțeles copilul a înțeles că eu sunt partea… părintele rău să zic așa. Un copil e foarte ușor de influențat”, a mai spus Roxana Blagu.

În prezent, Roxana este căsătorită cu Andrei Badiu, alături de care are un băiețel de 3 ani pe nume Sasha. Vedeta mărturisește că încă speră la momentul în care își va putea strânge fiica în brațe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *