Vedeta din România diagnosticată cu boala Ronei Hartner. Suferința l-a schimbat mult, cum arată azi

Cine este actorul care s-a confruntat cu aceeași boală ca Rona Hartner.

Un îndrăgit artist din România a fost diagnosticat cu aceeași boală ca cea care i-a adus sfârșitul Ronei Hartner. Este vorba de Constantin Zamfirescu, actorul care a interpretat magistral personajul ”Gogoașă” din serialul ”Trăsniți în NATO”. Acesta a suferit și el de cancer, o boală adesea necruțătoare, care a răpit multe valori ale acestei țări.

Vedeta din România diagnosticată cu boala Ronei Hartner

Viața lui Constantin Zamfiescu s-a schimbat complet în 2020, când, în urma unui control, a primit un diagnostic crunt: cancer. A suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia i s-a extirpat un rinichi, iar de atunci a fost obligat să își schimbe complet stilul de viață și să respecte un regim alimentar strict pentru a diminua riscul de recidivă a bolii.

”În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept. S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat.

Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și care se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare”, a povestit Constantin Zamfirescu într-un live pe pagina de Facebook a trupei Sabotorii.

Citește și: Prietenii au uitat-o pe Rona Hartner. Singurele vedete care au venit la înmormântarea artistei FOTO EXCLUSIV

Actorul a renunțat la anumite alimente și încearcă să își mențină o stare pozitivă în permanență, considerând că este un lucru esențial pemtru a putea depăși orice necaz.

”Mă mențin așa și mentalul meu trebuie să fie ok, dar dacă tot zici sufăr, am avut o boală și te îngropi, s-ar putea să îți creezi necazuri. Eu nu! Sunt foarte atent, pentru că odată ce nu mai am un rinichi, din cauza intervenției chirurgicale, lichidele pe care le consum trebuie să fie într-o cantitate foarte mare, ca să îl hipertrofiez pe ăla pe care îl mai am, cu foarte puțină sare și să nu am proteină animală, pentru că celula canceroasă se hrănește cu asta”, a declarat Constantin Zamfirescu, în cadrul unei emisiuni TV.

Constantin Zamfirescu
Constantin Zamfirescu

Cum se simte acum Constantin Zamfirescu

În ciuda problemelor prin care a trecut, actorul a rămas optimist. Umorul și voia bună l-au ajutat să treacă mai ușor peste suferință, iar în prezent spune că se simte foarte bine.

„De la foarte bine în sus. Dacă mansarda e întreagă, restul se repară. Sunt optimist în permanență. E adevărat că sunt la 3 ani de după intervenția aia severă și se spune că după un cancer trebuie să aștepți măcar 5 ani să dai un verdict că ai fi scăpat sau nu. Eu sunt, după câte simt eu, foarte ok”, a mai spus actorul.

Citește și: Moștenirea lăsată de Rona Hartner. Cu ce avere a rămas fiica ei. Artista și-a făcut testamentul cu două luni înainte să moară

Din ce își câștigă banii actorul

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, pe lângă problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Constantin Zamfirescu traversează o perioadă dificilă și din punct de vedere financiar. Viața tot mai grea din România l-a determinat pe actor să își găsească o nouă slujbă.

Astfel, pe lângă veniturile pe care le obține cu Trupa Sabotorii, el a fost nevoit să se apuce de taximetrie pentru un câștig suplimentar. Actorul a dezvăluit că mulți oameni sunt surprinși în momentul în care văd că s-au urcat în mașina lui celebrul Gogoașă de la „Trăsniți în NATO”.

”Da, au existat, sunt momente (n.r. momente financiare grele). Nu sunt un mincinos, nu mă ascund după degete. Iau foarte mulți oameni în mașină care mă întreabă de ce stau la volan, că eu sunt actor.

Banii mei sunt într-o casetă, nu am cont. Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc. Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma și reușesc din foarte puțin să fac ceva. O să fac mereu ceva ca niciodată copiii mei să nu simtă asta. Fiecare muncește pentru bani”, mărturisea Constantin Zamfirescu, la un post TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *