Vedeta din România, înșelată de soț cu cea mai bună prietenă: “Eram ca două surori”. Incredibil ce i-a făcut

a chemat-o pe amanta soțului la ea acasă și a confruntat-o într-un mod neașteptat

O cunoscută artistă din România a trăit un șoc imens când a aflat că este înșelată de soț cu cea mai bună prietenă a sa. A pus la cale un plan și l-a dus la capăt, iar finalul este surprinzător! Ce discuție a avut cu amanta soțului și ce reacție a avut aceasta când a aflat că se știe despre relația lor!

“Îi zic, băi nebuno! Ce faci? Te caut de atâta timp și nu dau de tine”

Elena Merișoreanu, căci despre ea e vorba, a povestit pe larg că a aflat că este înșelată de soț și a pus la cale un plan surprinzător pentru amantă. Și-a dat seama de ceea ce se petrece și a decis să o confrunte pe amanta soțului, care, surprinzător, era prietena ei foarte bună.

„Dau cu ochii de ea, eu coboram cu liftul și ea să urce în lift. Îi zic, băi nebuno! Ce faci? Te caut de atâta timp și nu dau de tine. Hai la mine că ți-am luat cadouri. Ea credea că nu știu. Știa casa mai bine decât mine. Eu mi-am dat seama, am văzut că paharele de cristal erau mutate de la locul lor! Aveam ochiul format”, a povestit Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu

Cum a reacționat amanta soțului Elenei Merișoreanu că a aflat că artista știe tot: “A încremenit, n-a mai putut vorbi”

Elena Merișoreanu a păcălit-o pe prietena ei, care între timp devenise amanta soțului, că o invită la ea la masă. Când aceasta a intrat în casă artista i-a spus că știe ce se petrece. Aceasta și-a recunoscut vina și i-a mărturisit Elenei Merișoreanu că se retrage.

Celebra artistă a povestit că nu i-a spus niciodată soțului ei despre această situație și nici nu l-a întrebat de ce își făcuse o amantă. L-a iertat și au continuat împreună mai departe căsnicia pe care o aveau.

„Hai la mine că a venit sora mea de la țară, mi-a adus carne de vițel. Am făcut o ciorbă cu zeamă de varză… Știam că ei îi place ciorba. Eram prietene, ca două surori. Mă duc acasă…ce ciorbă? Ce soră? Pun fața de masă acolo, pregătesc tot. I-am zis să nu vină în bucătărie că sora mea nu e aranjată și nu vrea să o vadă așa. Mă făceam că vorbesc. Pun pahare, tot. Vorbeam și la un moment dat… Îi zic direct: „ascultă, **!”. Nu pot să zic ce am zis. „Eu sunt cu sor-mea aici, dacă nu-mi spui ce s-a întâmplat, că știu tot.” Se albise toată, avea ochii roșii în cap. „Dacă nu te tranșez, te bag în sac, te arunc d**** de aici.” A încremenit, n-a mai putut vorbi. Am zis că poate face un infarct ceva și intru la belele. La un moment dat, foarte calculată, s-a ridicat și mi-a zis: „Da! Așa e! Taie-mă, omoară-mă! Dacă nu aveam eu grijă de el, avea alta și ți-l lua. Eu doar am avut grijă de el și ți-l las. Stai fără grijă!” Atunci ne-am ridicat și ne-am pupat. Nici în ziua de astăzi, eu nu i-am zis soțului meu. Nu l-am întrebat niciodată ce s-a întâmplat și avem aproape 50 de ani împreună.”, a spus Elena Merișoreanu în cadrul unui podcast moderat de Cristina Șiscanu.

Elena Merișoreanu și soțul său au mai bine de 50 de ani de căsnicie. Au patru nepoți, de 28, 26, 11 și 9 ani. Aceasta n-a fost singura situație în care artista a vorbit despre infidelitatea soțului. Artista este de părere că în viață este bine să mai treci și cu vederea peste anumite lucruri.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
6.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.