Verdict final în cazul procesului de mită în care a fost implicată Lidia Buble. Polițista a fost condamnată definitiv

Iată ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră pentru că a primit mită!

În urmă cu puțin timp, polițista de la Brigada Rutieră a Capitalei care a luat mită de la Lidia Buble, în urmă cu circa trei ani de zile, și-a aflat pedeapsa. Ea a fost condamnată definitiv de către instanță, la fel și colegul ei. Cei doi au oprit-o în trafic pe cântăreață în timpul pandemiei de coronavirus. Iată ce au decis judecătorii în privința oamenilor legii!

Polițista care a primit mită de la Lidia Buble și-a aflat pedeapsa

În urmă cu un an de zile, Lidia Buble a fost condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare, după ce a oferit mită unor poliţişti care au oprit-o în trafic și au prins-o fără declarație pe propria răspundere asupra sa.

Acum, și oamenii legii implicați în proces și-au aflat pedepsele. În urmă cu puțin timp, Curtea de Apel a condamnat-o definitiv la trei ani cu suspendare pe polițista care a acceptat șpagă de la celebra cântăreață. De asemenea, colegul agentei a primit aceeaşi pedeapsă.

Cântăreața a fost interceptată de DIICOT

Lidia Buble a fost oprită în trafic, în luna februarie a anului 2021, de către un echipaj de la Brigada Rutieră, chiar când vedeta se întorcea către apartamentul ei din Capitală.

La acel moment, artista nu avea la ea declarația pe proprie răspundere, așa cum trebuia în acea perioadă, și pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, oamenii legii au pretins și au primit de la cântăreață nu mai puțin de 900 de lei.

Inițial, însă, Lidia Buble le-a spus polițiștilor că nu are bani cash la ea, așa că ofițerii au mers cu solista până la apartamentul acesteia, de unde ea și-a luat cardul și a scos cash de la un bancomat, oferindu-le agenților suma menționată.

În tot acest timp, artista a vorbit și cu un apropiat căruia i-a explicat situația. Astfel au descoperit anchetatorii totul, amicul solistei fiind interceptat de DIICOT, într-un alt dosar.

Citește și Din ce face bani Lidia Buble în afară de muzică. Aceasta este de fapt principala sursă de venit a artistei!

Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare cu suspendare

Așa cum am precizat și mai sus, cântăreața a fost condamnată definitiv la un an de închisoare cu suspendare pentru dare de mită. De asemenea, solista încă este supravegheată de oamenii legii.

La momentul condamnării, ea a primit un termen de supraveghere de doi ani. De asemenea, cântăreața a trebuit să presteze 90 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Citește și Lidia Buble dădea autografe cu mult înainte de a visa să devină o artistă celebră. ”Puneam și ștampila tatălui meu de la Biserică” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *