Vica Blochina a răbufnit: “De aia bărbații se uită la astea tinere”. Cine a supărat-o pe fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Vica: "Femeia poate să fie sexy, nu neapărat doar prin aspect, prin vorbe, prin multe"

Vica Blochina a răbufnit în cadrul unui podcast, atunci când discuția a ajuns la subiectul femei care se îngrijesc și femei care nu se îngrijesc. Cunoscuta blondină și-a spus părerea dură.

Vica Blochina: „Orice femeie normală la cap se îngrijește”

Vica Blochina mărturisește că orice femeie ar trebui să aibă grijă de ea. Vedeta susține că le apreciază pe cele care nici atunci când duc gunoiul nu ies din casă nemachiate. Recunoaște însă că are dimineți când iese afară cu câinele în care nu are timp să se aranjeze. În restul timpului însă, Vica spune că face tot posibilul să fie îngrijită.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă susține că cele mai multe comentarii negative pe care le primește ar fi din partea celor care nu au grijă de ele. În opinia sa, o femeie care e tot timpul aranjată nu va spune niciodată ceva urât la adresa altei femei.

„Orice femeie normală la cap se îngrijește, nu vorbim de fetele care duc gunoiul machiate, dar e de admirat. Îngrijirea înseamnă muncă, eu dacă plimb cățelul… dacă mă vezi de dimineața uneori, te sperii. Cum prind părul și fac așa pe repede înainte, te sperii. Femeile care nu se îngrijesc sunt nefericite, nu se simt iubite. Orice femeie care e iubită se îngrijește. Dacă nu pentru ea, pentru bărbatul de lângă ea. Nu ai bani, faci acasă, te speli pe cap, îți pui părul pe moațe. Din toate comentariile și toate răutățile, dacă le iei pe rând, doar cele mai urâte, grăsane, neepliate, buboase, lasă comentarii negative.

O femeie mișto nu o să comenteze urât niciodată. O femeie aranjată este muncă. E muncă să te machiezi, să faci duș, să te dai cu cremă, să te epilezi, să arăți bine, depinde de tine ce vrei să fii, oribilă sau aranjată. Poți să fii super aranjată, uite câte femei la țară sunt aranjate, unghii poți să ai curate, un ruj pe buze, poți să fii îmbrăcată curată”, spune Vica Blochina.

Vica Blochina, despre motivele pentru care bărbații înșeală: „Nu te iubește nici cu riduri, nici cu sânii lăsați”

Vica Blochina este de părere că multe dintre femei greșesc atunci când își pierd interesul față de ele pe motiv că sunt deja căsătorite, că soții le iubesc așa cum sunt. Blondina consideră că acesta este motivul principal pentru care bărbații înșeală.

„Mi-e greu să știu de ce femeile își pierd interesul în ele și nu se mai aranjează. Dacă te-ai îngrășat, vrei nu vrei se instaurează neîncrederea în tine, dacă nu te placi ușor zici că ”Ce mai contează, oricum sunt grasă” sau ”Am soț și nu mă interesează”. De aia bărbații se uită la astea tinere de miros a parfum și sunt aranjate. Femeia poate să fie sexy, nu neapărat doar prin aspect, prin vorbe, prin multe. Dar atunci vrea să fie și frumoasă și caută soluții. Nu există ”Mă iubește așa cum sunt”. Nu te iubește nici cu riduri, nici cu sânii lăsați. El te-a plăcut și s-a îndrăgostit erai aranjată, arătai bine, nu acum când nu mai faci nimic pentru tine”, mai spune Vica Blochina.

Vezi și – Prin ce a trecut Vica Blochina în perioada sarcinii cu fiul lui Victor Pițurcă: ”Pentru mine a fost groaznic. Brusc, devenisem o povară”

Ce sfat are Vica Blochina pentru femei

Vica Blochina le îndeamnă pe femei să aibă mai multă grijă de ele, să își vopsească părul și, neapărat, parfumate atunci când ies din casă. Recunoaște că i s-a întâmplat și ei să iasă din casă naturală, însă consideră că natural nu înseamnă delăsător.

De ce a ales Edan, fiul Vicăi și al lui Victor Pițurcă, să locuiască cu tatăl lui

Întrebată de ce Edan a luat decizia de a se muta de la ea la tatăl lui, Vica Blochina a mărturisit că băiatul a preferat să locuiască cu tatăl datorită libertății pe care o are acolo. Blondina se declară o mamă strictă.

„Eu sunt o mamă foarte strictă. Edan când a plecat la tatăl lui, a plecat pentru că acolo are libertate. Programul la mine era: școală privată, meditații, fotbal și de la capăt. Când a plecat la tata era doar școală. Eu stăteam cu gura și cu ochii pe el. Mi-am dorit ca Edan să fie un bărbat responsabil, cu carte”, a spus Via Blochina.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *