Vica Blochina, luptă cu depresia, timp de 6 luni: ”Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier”. La ce metode a apelat EXCLUSIV VIDEO

Metodele prin care s-a vindecat te vor surprinde, sigur!

Vica Blochina este genul de persoană mereu cu zâmbetul pe buze și cu o atitudine care inspiră că are o mare încredere în ea și că nimeni și nimic nu-i poate strica starea pozitivă. Chiar și ea credea același lucru, până să se lovească de crunta realitate. Vica a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că prima jumătate a anului 2022 a fost una traumatizantă și că nu a sperat vreodată că va reveni la vechea Vica Blochina.

Vica Blochina s-a luptat cu o depresie cruntă, la începutul acestui an

O bună perioadă de timp, Vica Blochina a dispărut complet de pe rețelele sociale și de la evenimentele mondene. Când toată lumea credea că vrea să facă o pauză, vedeta TV se confrunta de fapt cu o mare depresie și încerca să iasă la liman.

„Din ianuarie până în iulie am stat cuminte. Nu am mâncat carne, am ținut post, nu am băut alcool deloc. Jur! Dar de când m-am dus la „Splash! Vedete la apă” mă distrez întruna  și vă recomand și vouă. E mișto distracția, e bine. Decât să stai acasă, să suferi, mai bine de distrezi”, a povestit Vica pentru EGO.ro.

Vica Blochina, momente de coșmar

Totul a debutat la întoarcerea din vacanță, acolo unde s-a și îmbolnăvit de Covid-19. La început, Vica a pus totul pe seama bolii și a simptomelor post îmbolnăvire, însă, zilele treceau și ea nu reușea să se repună pe picioare.

„Am fost în Thailanda o lună și am făcut Covid-19 acolo. Mi-a fost foarte rău, după care, când am venit în țară am avut depresie. În viața mea nu am făcut depresie, nici nu știam ce este aia. Vreau să zic că mi-a fost foarte greu să trec peste ea. A durat vreo șase luni de zile ca să îmi revin”.

„M-am dus la Biserică”

Oricât de mult a încercat să găsească adevăratul motiv pentru stările ei, Vica nu reușea să ajungă la o concluzie. Pentru că nu crede în psihologi și în ajutorul specializat al acestora, Vica Blochina ne-a mărturisit că a citit mult, s-a documentat și a ajuns pe mâna preoților care au și reușit să o pună pe picioare.

„Eu nu cred în coaching, în psihologi, ăia care te spală pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserică pentru că am nimerit și postul. Am ținut și post negru. N-am mâncat carne deloc șase luni, nu am băut deloc alcool, șase luni, și am avut așa o viață foarte cuminte. Am făcut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, ne-a mai declarat fosta prezentatoare TV.

În momentul de față, ea a uitat complet de stările pe care le avea până de curând și a revenit la vechiul stil de viață. Este din nou cu zâmbetul pe buze și mărturisește că vrea să recupereze perioada în care a stat închisă în casă.

„Pentru că am stat super-mega cuminte, prețul pe care l-am plătit a fost să nu plec la Mykonos. A fost un șoc pentru mine să fac o asemenea abstinență. Nu am fost la plajă deloc. Sunt dată cu autobronzant. Vara asta nu am fost deloc la plajă”, a mai povestit Vica Blochina pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *