Vica Blochina s-a serbat, la 47 de ani, în costum de baie. Ce a impresionat-o cel mai tare: „Mi-au dat lacrimile” EXCLUSIV

Vica Blochina ne-a dezvăluit secretele siluetei ei de invidiat
Vica Blochina s-a serbat, la 47 de ani, în costum de baie. Ce a impresionat-o cel mai tare: „Mi-au dat lacrimile” EXCLUSIV

Vica Blochina a împlinit 47 de ani și și-a serbat ziua într-un mare fel, având grijă ca petrecerea dată în cinstea ei să aibă un dress code inedit. Vedeta a îmbrăcat un frumos costum de baie, punându-și în valoare silueta râvnită de multe femei. Ei i-au fost alături oameni dragi, printre care și vedete cunoscute în România. Blondina ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre ce a impresionat-o cel mai tare.

Vica Blochina, petrecere într-un cadru de vis de ziua ei

Vica Blochina a venit cu o idee inedită de ziua ei, așa cum face în fiecare an. Aceasta a propus un dress code îmbrățișat de mulți invitați, care au venit îmbrăcați în costume de baie. Bineînțeles, toată lumea s-a distrat la petrecerea dată în cinstea vedetei:

„A fost frumos cu costume de baie. Așa am vrut, să facem anul acesta Mister and Misses Bikini. Am crezut că o să abordeze mai mulți băieți tema, dar nu a fost cazul. Toată lumea a venit îmbrăcată în costume de baie, dar credeam că o să văd mai mulți băieți în slip și papion. (râde) Așa mi-a venit în cap, mereu fac petreceri de genul acesta”.

Ce își dorește

Vica Blochina nu se gândește la lucrurile materiale de ziua ei, ci, mai degrabă, la cele sufletești. Întrebată ce își dorește cu această ocazie, vedeta a mărturisit că vrea să aibă parte de sănătate, echilibru și liniște: „În primul rând, îmi doresc mult echilibru, dar și să fiu sănătoasă. Și să am liniște”.

Cum își întreține silueta

Vica Blochina arată impecabil. De ziua ei, celebra sărbătorită s-a îmbrăcat într-un costum de baie, care i-a pus în valoare silueta și formele armonioase. Vedeta ne-a dezvăluit cum reușește să se întrețină în formă, punctând că apelează la regim, sport și tratamente corporale:

„Trebuie să mănânc și mai puțin, să arăt și mai bine. (râde) M-am pregătit pentru Splash! și am făcut tot felul de tratamente corporale și am ținut mult regim. În plus, alerg, fac sport. Am alergat aproape zilnic, în parc, între 6 și 10 kilometri pe zi”.

Cum își întreține silueta Vica Blochina
Vica Blochina

Ce vrea să facă în perioada următoare

Deși încă nu și-a făcut vreun plan cu privire la vacanță, Vica Blochina speră să meargă undeva la mare. De asemenea, ea își dorește să își viziteze familia în perioada următoare:

„Nu am vreun plan de vacanță anul acesta. Aveam câteva proiecte de făcut. Trebuia să plec la Mykonos, în iunie, însă nu am mai plecat, ținând cont că aveam filmări. Am fost în iarnă plecată în vacanță o lună. O să plec pe undeva, aș vrea pe la mare. De asemenea, aș mai vrea să plec la ai mei, acasă”.

Ce a impresionat-o până la lacrimi

Vica Blochina s-a bucurat nespus de faptul că toți oamenii dragi au fost prezenți la ziua ei de naștere. În momentul în care îndrăgita artistă Maria Constantin a susținut un moment muzical, vedetei i-au dat lacrimile de emoții:

„Cel mai mare cadou pentru mine a fost faptul că a venit toată lumea (n.r. la petrecere). Nu am reușit încă să deschid cadourile. Mie îmi plac florile foarte mult. Mi-a cântat Maria Constantin. Mi-au dat lacrimile, nu îmi venea să cred, chiar am plâns. La un moment dat, a cântat o melodie despre copii. Acestea sunt cele mai frumoase cadouri, când ești înconjurat de lume frumoasă”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
4.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *