Vica Blochina, mai îndrăzneață ca niciodată. A apărut doar în prosop, ipostazele fac ravagii FOTO

Formele cu care se laudă, la 48 de ani

Scris de: Daoud Andra

09 Feb. 2024

Vica Blochina este într-o formă de zile mari și nu ezită să se afișeze în ipostaze care mai de care mai provocatoare pe rețelele de socializare. De curând, blondina s-a filmat doar în prosop și a publicat imaginile pe contul ei de Instagram.

Vica Blochia a încins Instagramul cu această apariție

La 48 de ani, Vica Blochina se menține într-o formă fizică de invidiat și acordă o mare importanță aspectului fizic. Fosta balerină are mare grijă la modul în care arată și apelează la tot felul de trucuri pentru a fi frumoasă. Extrem de cochetă, Vica petrece ore întregi în saloanele de înfrumusețare și le arată și celor care o urmăresc pe Instagram rezultatul.

Recent, Vica a fost la o sesiune de bronz și s-a filmat într-o ținută sumară, pentru a le arăta fanilor ei pielea bronzată. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a apărut pe Instagram în prosop, etalându-și nu doar bronzul, ci și formele. Mulți au remarcat picioarele tonifiate cu care Vica se laudă, la 48 de ani.

Citește și: Vica Blochina a răbufnit: “De aia bărbații se uită la astea tinere”. Cine a supărat-o pe fosta amantă a lui Victor Pițurcă

”Nu am timp deloc, nici de solar, nici de vacanță. Uitați-vă ce bronzare organică am făcut, mi se pare cea mai bună variantă. Durează 20 de minute cu totul, este fenomenal, efectiv superb. Rezistă bronzul 10 zile și mă hidratez foarte bine a doua zi. Cel mai bun lucru este că nu pătează pielea”, a spus Vica, pe Insta Stories.

Vica Blochina, mai îndrăzneață ca niciodată. A apărut doar în prosop, ipostazele fac ravagii FOTO
Vica și-a etalat formele și bronzul pe Instagram

Din ce câștigă bani Vica Blochina

Vica a devenit cunoscută în România prin prisma relației cu Victor Pițurcă. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani, în timp ce fostul selecționer era căsătorit și avea familie. Vica i-a dăruit un băiat, care seamănă leit cu fostul fotbalist. În paralel, blonda a atras atenția presei de scandal și a revistelor mondene. A participat la câteva emisiuni TV care i-au adus sume considerabile în conturi, dar și un capital mai mare de imagine.

Citește și: Război total între Vica Blochina și Oana Roman. A scos dovada despre fosta lui Marius Elisei: “Ne ameninți?”

În urmă cu câțiva ani, Vica a pornit o afacere în industria textilă, cu lenjerii de pat. Fosta balerină spune în prezent că are o situație materială foarte bună și câștigă sume frumoase de bani, datorită contractelor de imagine pe care le are în mediul online. Vica promovează diverse produse pe internet, având o comunitate de 255 de mii de fani.

”Promovez online diverse produse, am platformă… Avem contracte cu fabrici. Fac demult aceste lucruri, dar diferența este că acum promovez foarte mult online, foarte puternic, pentru că fac bani mulți. Și atunci e bine. În rest, totul este foarte bine la mine. Nu am de ce să mă plâng, să știi! S-au aranjat lucrurile. Toate. Și cu fiul meu lucrurile stau bine. E totul foarte ok. Cumva am ajuns la un echilibru în viață, din toate punctele de vedere. Nu pot să mă plâng.”, a declarat Vica Blochina, pentru viva.ro.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *