Victor Cornea, declarații uluitoare despre relația cu Andreea Bălan. Tenismenul a făcut totul public, fanii au rămas uimiți

Andreea Bălan (39 de ani) și Victor Conrea (29 de ani) formează un cuplu de mai bine de două luni.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Bălan și tenismenul Victor Cornea formează un cuplu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni și nu se feresc să arate cât de mult se iubesc și în public. Recent, sportivul i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale pe rețelele de socializare, iar artista i-a răspuns la rândul ei cu un mesaj emoționant.

Victor Cornea, declarație publică de dragoste pentru Andreea Bălan

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de la jumătatea lunii iunie. Între artistă și tenismen este o diferență de vârstă de 10 ani, însă acest lucru nu pare să îi deranjeze pe niciunul dintre ei. Cei doi sunt extrem de fericiți ca niciodată, iar de când s-au afișat pentru prima dată împreună sunt de nedesăpărțit.

Citește și: Suma uriașă pe care a plătit-o Andreea Bălan pentru noua sa mașină. Artista a dezvăluit din ce câștigă de fapt bani, pe lângă muzică

Cântăreața își însoțește partenerul la turnee și postează din ce în ce mai multe fotografii împreună. Nici sportivul nu rămâne dator și își manifestă dragostea față de iubita sa în public ori de câte ori are ocazia.

Citește și: Cu ea s-a iubit Victor Cornea înainte de relația cu Andreea Bălan. Sportivul are o slăbiciune pentru blonde

Victor Cornea a postat pe Instagram trei fotografii în care apare extrem de apopiat de iubita lui. Amândoi afișează zâmbete largi, în timp ce se țin în brațe. Tenismenul i-a făcut partenerei sale și o declarație de dragoste.

”Iubirea pură este răspunsul pentru toate provocările vieții. Tă iubesc @andreeabalanofficial”, este mesajul pe care Victor Cornea l-a postat pe contul său de Instagram.

La rândul ei, artista i-a oferit un răspuns emoționat.

”Dragostea mea mereu, dincolo de timp și spațiu”, i-a răspuns artista iubitului ei.

Fanii au reacționat și ei la declarațiile celor doi: „Sunteți minunați!!! Cei mai frumoși și drăguți!!! Să fiți fericiți!!!”/ „Să fiți sănătoși și fericiți. Ne bucurăm mult pentru voi !”/ „Ma bucur mult pentru tine, Andreea! Meriți tot ceea ce ti se întâmplă, sa fii iubita și respectata de un bărbat asumat, iubitor , muncitor și cu rezultate remarcabile! Sa fiți sănătoși și fericiți!”/ „Ce frumosi sunteti! Mereu Dumnezeu are grija de oamenii buni.”.

Victor Cornea îi datoreză forma bună de pe teren iubitei sale

Victor Cornea se simte împlinit nu doar în plan personal, ci și profesional. Tenismenul traveresează cea mai bună forma din cariera lui. În prezent ocupă locul 76 ATP la dublu. Sportivul a mărturisit recent că datorită iubitei sale are rezultate foarte bune în plan prefesional.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg.

Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul.

Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *