Victor Vrînceanu, mesaj vehement după declarațiile Andreei Antonescu legate de despărțirea lor: „Nu vreau să completez acest tablou trist!”. Decizia majoră luată EXCLUSIV

Victor Vrînceanu: "Iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ in spațiul public"

Victor Vrînceanu a transmis un mesaj clar despre despărțirea de Andreea Antonescu. Separarea s-a produs în luna martie, însă cu toate astea chiar și acum în presă continuă să se mai vorbească despre acest subiect. Recent, membra trupei Andre a făcut declarații despre separarea de tatăl fetiței sale. Jurnalistul a vrut să transmită un mesaj vehement în legătură cu insinuările apărute în mediul online.

Ce spune Victor Vrînceanu despre despărțirea de Andreea Antonescu. De ce nu se simte confortabil să vorbească despre acest subiect

Inițial, Andreea Antonescu a spus că despărțirea dintre ea și Victor Vrînceanu s-a produs din cauza nepotrivirii de caracter. Invitată recent la podcastul Ilincăi Vandici, artista a dat de înțeles că, în timpul relației cu tatăl mezinei sale, Victoria Venice, s-a simțit mințită și nerespectată.

La scurt timp după ce Andreea Antonescu a făcut aceste declarații, Victor Vrînceanu a transmis un mesaj vehement. Contactat de ego.ro, jurnalistul a mărturisit că, în ciuda speculațiilor din presă pe seama despărțirii dintre ei, el preferă discreția. Un rol important asupra deciziei sale îl are Victoria Venice. Victor Vrînceanu a declarat că nu își dorește să dea curs discuțiilor deoarece nu vrea ca pe viitor Victoria să citească pe internet „invenții și înțepături”.

„Când doi oameni se despart fiecare are părțile lui de dreptate, dar și de vină. Ce ar insemna să incep să fac și eu insinuări prin presă și să născocesc tot felul de motive care nu au nimic in comun cu realitatea, din care să ies victimă? Unde s-ar ajunge? Nu vreau ca fiica noastră, Victoria, să citească pe internet toate aceste invenții și ințepături. Ele sunt propagate deja dintr-o parte. Nu vreau să completez acest tablou trist.

Nu mă simt confortabil să știu că la un moment dat copilul meu va vedea prin presă tot felul de răutăți și mizerii. Victoria va crește și va face parte din diverse colective de tineri, la școală, liceu și așa mai departe. De ce să fie supusă la răutăți și glume doar pentru că părinții se “injectează” sau caută cu orice preț atenția publicului? Dacă Andreea nu e interesată de acest aspect, eu sunt. Ce frumos ar fi ca energia asta să fie indreptată spre carieră și realizări personale. Iar copilul nostru să citească in media despre realizările părinților săi. Să fie mândră. Da, asta chiar ar fi frumos”, a spus Victor Vrînceanu.

Victor Vrînceanu: „Pentru mine pe primul loc sunt copilul meu și familia. Nu orgoliile personale”

Victor Vrînceanu a declarat că pe primul loc pentru el sunt copilul și familia. Din respect pentru familiile lor, jurnalistul spune că se oprește din declarațiile cu privire la ceea ce s-a întâmplat între el și Andreea Antonescu.

„Nu o judec, suntem adulți și fiecare trebuie să iși asume acțiunile sale. Însă eu n-am să fac așa ceva! Pentru mine pe primul loc sunt copilul meu și familia. Nu orgoliile personale. Din respect pentru familiile noastre, mă opresc aici cu declarațiile.
Și vă rog și pe voi, colegii mei din presă, să nu mă mai căutați legat de astfel de subiecte mici. Indiferent de ce va insinua Andreea de acum înainte, răspunsul meu e același: iubirea mea pentru Victoria nu mă lasă să fac circ in spațiul public”, a mai spus Victor Vrînceanu.

Vezi și – De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cel de-al doilea copil: “Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *