Andreea Antonescu intervine în scandalul mediatic în care e implicată Eva Măruță. Ce spune despre cei care o critică: “Suntem vinovați” VIDEO EXCLUSIV

Ce mesaj le transmite celor care au criticat-o

Eva Măruță și-a făcut debutul pe marile ecrane prin filmul “Tati part time”. La vârsta de 8 ani, micuța a reușit să cucerească multe persoane, care au lăudat-o pentru talentul său și pentru modul în care și-a interpretat personajul. Totuși, a existat și un val de comentarii răutăcioase, iar Andreea Antonescu ne-a declarat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că a fost dezamăgită atunci când a văzut ce se întâmplă.

Ce a spus Andreea Antonescu despre Eva Măruță

Andreea Antonescu a declarat că este dezamăgită de toate comentariile răutăcioase pe care le-au făcut internauții la adresa Evei Măruță. Artista speră ca micuța să fie apărată de toate criticile, însă își dorește ca oamenii să realizeze că micuții pot să afle anumite informații și de la școală, de la colegi:

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că până acum nu m-am confruntat cu astfel de situații! Într-adevăr, am rămas oripilată când am văzut ce se întâmplă cu familia Măruță, ținând cont că cei doi copii sunt minunați, îi știm toți de mici. Mă gândesc că noi, oamenii maturi, suntem cei vinovați pentru că nici nu știu ce supărări, frustrări, răutăți ne-ar putea caracteriza pentru a ajunge să lovim în ultimul hal într-un copil!

Indiferent de nivelul la care este respectivul copilaș, indiferent de talentul pe care îl are, indiferent de capacitatea pe care o are, vorbim de un copil și am senzația că deja avem probleme grave, noi, adulții, dacă ajungem să răspândim atâta ură, mai ales când vine vorba despre creaturi inocente, perfecte, așa cum îmi place să cred că fiecare mamă își consideră copilul!

Nu am cuvinte să exprim dezamăgirea pe care am simțit-o în momentul în care am aflat despre acest subiect. Știm toți că Andra și Cătălin sunt de mult în lumina reflectoarelor. Îmi doresc foarte mult ca Eva, dacă se poate, să nu citească genul acesta de comentarii! Toți ar trebui să ne gândim că micuții noștri merg la școală, pot afla tot felul de informații de la colegi!

Hai să încercăm, dacă tot ne plângem că trăim într-o lume rea, să ne schimbăm pe noi, să rezolvăm problemele pe care noi le avem și abia după să deschidem gura! Este un subiect care mă răscolește într-un mod negativ!”

Citește și Trupa André a avut avion privat? Ce spune Andreea Antonescu despre acest zvon și toate încasările din perioada lor de glorie VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre fiica cea mare, Sienna

De asemenea, Andreea Antonescu a explicat că fiica ei cea mare, Sienna, a aflat anumite informații despre articole în care se vorbea despre ea de la școală. Totuși, cântăreața mereu a ales sinceritatea atunci când vine vorba despre adolescentă, astfel că nu a avut de ce să își facă griji:

“Da, nu s-a întâmplat mot a mot lucrul acesta, dar situații asemănătoare au fost! (n.r. ca Sienna să afle de anumite articole de la colegi) Marele meu noroc este că întotdeauna mi-am dorit ca Sienna să aibă încredere în mine, așa cum ar putea avea în cea mai bună prietenă a ei! Atunci, această încredere se construiește cu transparența care există între noi două.

Îmi doresc ca ea să fie sinceră cu mine și să fiu prima persoană la care să vină să spună despre anumite situații mai delicate din viața ei, astfel că am stat cu ea și am povestit cu ea multe lucruri.

Sienna știe ce se întâmplă în viața mea și își dă seama care sunt lucrurile reale și care sunt lucrurile prin care se dorește a se atrage atenția pentru rating sau click-uri în plus. Nu îmi fac neapărat griji, mai ales pentru că îmi petrec tot timpul alături de ele!”

Citește și Andreea Antonescu retrăiește perioada André datorită fiicei sale. Ce conține garderoba Siennei: “A venit cu acest spirit din State“ VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
Cine e iubitul Dariei Crișan, fiica lui Cătălin Crișan. Tânărul a ajuns până în finala...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și...
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Săptămâna următoare începe cu provocări pentru Lei și Scorpioni. Aveți câteva sfaturi pentru a vă...
O zodie va da lovitura în afaceri și primește tot ce a visat
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Ce a dezvăluit Anca Dumitra după anunțul că este însărcinată cu primul copil. Declarațiile emoționante...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *