Trupa André a avut avion privat? Ce spune Andreea Antonescu despre acest zvon și toate încasările din perioada lor de glorie VIDEO EXCLUSIV

”Se crea așa o știre de tip exclusiv, fantastic, nemaipomenit”

În urmă cu mulți ani, în perioada în care trupa André era în mare vogă, au existat zvonuri că cele două artiste, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, câștigau atât de mult de pe urma spectacolelor, încât au fost primele cântărețe din România care și-au permis achiziționarea unui avion privat, cu care să se deplaseze mai ușor la concerte. La 25 de ani distanță, Andreea Antonescu explică, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu au fost decât simple zvonuri și că niciodată nu s-a pus în discuție o asemenea achiziție.

Andreea Antonescu, adevărul după 25 de ani

Dacă în momentul de față se practică achiziționarea unui avion privat, cel mai bun exemplu fiind INNA cu Deliric, care circulă cu propriul avion atunci când au de susținut concerte în afara țării sau sunt în vreun turneu, acum 25 de ani, când trupa Andre era în vogă, era ceva de domeniul fantasticului.

Așa că, în momentul în care a apărut zvonul că cele două au propriul avion privat, publicul și-a imaginat că au devenit milionare în euro.

”Puteam eu să ascund ceva de voi? Atunci și acum. Nu că aș avea ceva de ascuns. Chiar viața mea este foarte simplă și foarte așa, în fața tuturor, mai ales de când cu paginile de social media. Dar apropo de avion privat, erau vorbe. Se dorea așa, se crea așa o știre de tip exclusiv, fantastic, nemaipomenit”, a explicat Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre trupa André. Ce nu a dezvăluit până acum, pactul făcut cu Andreea Bălan: “Erau mulți care și sunau!” VIDEO EXCLUSIV

Nici dacă ar fi câștigat suficient de mulți bani încât să-și permită un astfel de mijloc de deplasare, Andreea Antonescu mărturisește că nu ar fi fost posibilă cumpărarea lui.

Nu pentru că la vârsta aceea nu și-ar fi dorit să se plimbe cu avion privat, ci pentru că atât ea, cât și Andreea Bălan se aflau în custodia părinților, iar aceștia nu ar fi permis o astfel de extravaganță.

”Eram două fete cu picioarele pe Pământ, aș spune eu, și asta datorită taților care au încercat întotdeauna să ne țină așa înrădăcinate în realitate pentru că și-au dau seama, ei fiind oameni cu experiență de viață, că totul este trecător, totul este efemer. Și atunci, dincolo de aceste perioade, tații noștri își doreau să aibă oameni integri undeva în viață”, ne-a mai declarat artista.

Andreea Antonescu recunoaște că nu va egala vreodată succesul pieselor André

Extrem de sinceră, Andreea Antonescu recunoaște că oricât de multe piese ar lansa în variantă solo sau chiar și în colaborare cu Andreea Bălan, nicio melodie nu va egala succesul pe care l-a avut cu melodiile trupei André, hit-uri ce sunt fredonate și astăzi.

”Mi-aș dori mult, dar cu mâna pe inimă zic că nu cred, iar lucrul acesta l-am realizat după ce am fost plecată în State mai mulți ani și m-am întors în România. Se despărțise trupa Andre de câțiva ani. Am participat la mai multe concerte și vedeam așa că nu este vreo schimbare, cel puțin nu pentru mine. Erau copilași de 4-5 ani cântând, ghici ce, ”Lasă-mă papa la mare” sau ”Moșule, ce tânăr ești” și atunci nu mi se părea nimic ieșit din comun. Până când am început să fac calcule și am zis că acești copilași nu existau pe vremea respectivă. Deci piesele noastre au fost transmise generațiilor următoare de către părinți”, ne-a mai povestit Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu retrăiește perioada André datorită fiicei sale. Ce conține garderoba Siennei: “A venit cu acest spirit din State“ VIDEO EXCLUSIV

Ce o bucură acum

Ceea ce o face și mai mândră pe Andreea Antonescu este faptul că acele hit-uri sunt scrise de ea și că indiferent dacă vor fi detronate de alte piese, satisfacția va rămâne aceeași.

”Recunosc că mi-ar plăcea să am o piesă care să doboare recordul, dar cred că este greu. Este foarte greu să dărâmi un hit ca ”Liberă la mare”, ”Mosule, ce tânăr ești” sau ca ”Lasă-mă papa la mare”. Dar mă rog, le-am cântat și mă bucur că le-am scris și textele. Așa că mă mândresc până la capăt”, a mai spus artista.

Cu atât mai mult cu cât, deși au trecut mai bine de 25 de ani de la lansarea lor, lumea continuă să cunoască versurile și să le ceară în concerte. Pentru Andreea Antonescu, recunoașterea publicului este mult mai mare decât orice fel de compensație financiară.

”Cel mai frumos lucru care mi se întâmplă este când sunt oprită de oameni pe stradă care îmi spun că au crescut cu mine: „Am crescut cu muzica ta, ai fost idolul copilăriei mele”. Lucrurile astea nu pot fi explicate în cuvinte, ce stări și ce energii frumoase îmi dau. Sincer”, a completat Andreea Antonescu pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *