Andreea Antonescu retrăiește perioada André datorită fiicei sale. Ce conține garderoba Siennei: “A venit cu acest spirit din State“ VIDEO EXCLUSIV

”Era stilul care îmi plăcea, dar era și complexul ăla al înălțimii”

Fără îndoială, toată lumea își amintește de perioada Andre și, pe lângă muzica Andreei Antonescu și a Andreei Bălan, revine în minte stilul vestimentar al celor două artiste. Andreea Antonescu povestește, în exclusivitate pentru Ego.ro, că, deși a influențat vestimentația multor tinere în perioada respectivă, în ceea ce o privește pe fiica ei, Sienna, nu a încercat să-și dea cu părerea. Culmea este că adolescenta are aceleași pasiuni vestimentare.

”Sienna a venit cu acest spirit din State”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu doar că au creat un stil vestimentar în perioada când făceau parte din trupa Andre. Au fost și primele artiste din România care au avut propria colecție de haine, comercializată în cadrul unui celebru lanț de hypermarketuri de la noi din țară.

Chiar dacă nu a fost o colecție impresionantă, ci doar câteva piese vestimentare, mai ales celebrele sandale cu platforme foarte înalte, a făcut furori la vremea aceea. Din fericire, Andreea Antonescu a apucat să mai prindă câteva obiecte vestimentare, pe care le păstrează și acum acasă.

”Le mai am, da. Dar știi ce mă surprinde foarte tare și, pe de altă parte, mă bucură la maximum? Faptul că ies cu Sienna la shopping și Sienna are 12 ani, și îți dai seama că nu stau deloc să influențez stilul copilului, și o văd că își cumpără exact hainele pe care eu le purtam acum 20-30 de ani, să fiu sinceră. Sunt tare încântată. Inclusiv platformele îi plac”, ne-a povestit Andreea Antonescu, completând că nu a încercat să o influențeze pe fiica ei în această direcție, însă a rămas plăcut surprinsă să vadă că Sienna are aceleași gusturi stilistice pe care le avea și ea când era de vârstă apropiată:

”Era trend-ul, era stilul care îmi plăcea, dar era și complexul ăla al înălțimii. În timp, mulțumesc lui Dumnezeu, mi-a venit mintea la cap, am reușit să trec și peste. Pe de altă parte, Sienna a venit cu acest spirit din State și îmi place foarte tare, este foarte creativă, îmi place mult de tot cum își face propriul styling. Îmi place că încearcă să își creeze propriul stil și atunci sunt acolo, că da, e un fel de mini me. Așa eram și eu”.

Citește și: Andreea Antonescu, adevărul despre trupa André. Ce nu a dezvăluit până acum, pactul făcut cu Andreea Bălan: “Erau mulți care și sunau!” VIDEO EXCLUSIV

”Mereu îmi zice că seamănă cu mine”

În timp ce alți adolescenți își întreabă părinții de ce alegeau să se îmbrace și să se accesorizeze într-un anumit fel atunci când erau de vârsta lor și nu înțeleg deloc trend-urile trecute, Sienna se uită în pozele mai vechi ale mamei sale, din perioada Andre, și își găsește inspirația. Mai mult decât atât, îi spune mereu că se bucură enorm că îi moștenește gena și că aduce perfect cu Andreea din perioada Andre:

”Îi place foarte tare pentru că mereu îmi zice că seamănă cu mine. Îmi arată poze când eram eu mai mică și îmi zice că seamănă cu mine. Dar chiar seamănă”.

Culmea este că, în acea perioadă, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reușit să rupă normele din punct de vedere vestimentar fără niciun ajutor specializat și fără să fie influențate de vreun stilist. Satisfacția lor a fost cu atât mai mare cu cât reprezentanții hypermarket-ului care le comercializa colecția de haine și pantofi s-au inspirat din stilul lor și au simțit un real potențial de afaceri din asta.

”Nu lucram cu nimeni, noi făceam ținutele. Iar acea colecție care s-a comercializat a fost lansată exclusiv pe stilul nostru. Exact ce purtam noi atât pe scenă, cât și pe stradă, se regăseau în acea colecție”, a mai spus Andreea Antonescu pentru EGO.ro.

Citește și: De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cel de-al doilea copil: “Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *