Anunțul făcut de Andreea Antonescu despre o nouă căsătorie: “Viața este plină de surprize”. Ce meserie își dorește Sienna, fiica cea mare a vedetei VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre fiicele sale

Andreea Antonescu are parte de două fiice minunate, Sienna, din căsnicia cu Traian Spak, și Victoria Venice, din relația cu Victor Vrînceanu. Vedeta ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu refuză ideea unui mariaj, punând încă preț pe actul căsătoriei. De asemenea, ea ne-a dezvăluit ce meserie își dorește fata ei cea mare să aibă.

Andreea Antonescu nu refuză o a doua căsnicie

Andreea Antonescu a prezentat un eveniment în care s-au dezvăluit tendințele din 2024 pentru nunți, alegând să poarte o rochie alba. Vedeta ne-a mărturisit care este părerea ei atunci când vine vorba despre un viitor altfel de eveniment în viața sa, punctând că nu refuză să ajungă în fața altarului cu persoana potrivită:

“Mă bucur foarte tare că am fost aleasă în această seară ca să fiu una dintre gazdele acestui eveniment frumos. Am venit cu tot sufletul ca să fiu alături de ei pentru că aici s-au întâmplat cele două evenimente fericite ale mele, botezul fetițelor. Și, de ce nu, poate va urma. (n.r. o nuntă)

Nu spunem nu pentru că în această viață suntem pregătiți de orice, îmbrățișăm cu drag evenimentele fericite, dar, pe de altă parte, încercăm să învățăm și lecțiile care vin în urma unor momente mai grele, ca să zicem așa. Mai cred în actul căsătoriei, mai cred și în acea poveste, de la început până la sfârșit, mai cred într-un happy end.

De ce nu? După cum am spus, întotdeauna viața este plină de surprize, iar noi trebuie doar să fim deschiși, să le îmbrățișăm.”

Fetițele îi ocupă tot timpul

Cu toate acestea, Andreea Antonescu a dezvăluit că este foarte atentă la persoanele care intră în viața fiicelor sale. Totuși, jumătatea trupei Andre este sigură că Dumnezeu o să aleagă ce este mai bine pentru ea atunci când vine vorba despre viața amoroasă:

“Sunt mult mai atentă de data aceasta. De data aceasta aș fi mai atentă la anumite detalii sau la instinctul initial pe care îl am. Fetițele mele sunt, într-adevăr, cele mai importante din viața mea! Sunt minunatele mele și perfectele mele, exact cum ți-ar declara orice mamă!

Pe lângă faptul că ele îmi ocupă tot timpul, în acest moment îmi dau și cea mai mare bucurie și satisfacție a vieții. Și atunci, e greu să intri în acest cerc al nostru!

Dar sunt convinsă că Dumnezeu o să aleagă ce este mai bun pentru mine pentru că întotdeauna a fost de partea mea și indiferent de cât a fost de greu, m-a ajutat să mă ridic! În momentele în care mi-a fost foarte bine, nu am uitat să îi mulțumesc!”

Citește și Andreea Antonescu, adevărul despre trupa André. Ce nu a dezvăluit până acum, pactul făcut cu Andreea Bălan: “Erau mulți care și sunau!” VIDEO EXCLUSIV

Ce meserie vrea Sienna, fiica cea mare

Cât despre Sienna, fiica pe care vedeta o are din mariajul cu Traian Spak, artista ne-a mărturisit că micuța își dorește să devină designer vestimentar. Venice Victoria, pe care cântăreața o are alături de Victor Vrînceanu, este mult prea mică pentru a-și dezvălui pasiunile, însă demonstrează, încă de la o vârstă fragedă, că are o personalitate puternică:

“De la Sienna mai împrumut eu lucruri! Este o foarte bună stilistă, își dorește să ajungă designer vestimentar. Este foarte talentată! Cunoscuți de-ai mei spun că m-ar moșteni, nu știu în ce măsură! Mai merg din când în când la ea în garderobă și o întreb: “Crezi că ar putea mami să împrumute această bluziță? Promite mami că nu o să o murdărească!”.

Îmi zice: “Nu e nimic, dacă o murdărești, o speli!”. Din păcate nu ne potrivim foarte bine la încălțăminte, ea este mai înaltă ca mine! Cât despre bebelina, ea ar mânca tot ce înseamnă garderoba mamei! Știu că ne aflăm la mijlocul lui ianuarie și poate unii au despodobit casa de mult. Eu nu am făcut-o, dar mi-am dat seama că trebuie pentru că bebelina a început să “guste” până și decorul!

De fiecare dată când prinde încălțămintea mamei, dar și a invitaților, pune ceva acolo! Sper să nu ajungem la borcanul de dulceață, cel puțin nu deocamdată! Ea nu cere, ia direct! E un caracter puternic!

Îi mai baricadez anumite locuri din casă, colțuri spre exemplu. Copilul trece cu brio prin acestea, oricât ar fi mami de înțeleaptă sau de pregătită! Am doi copii minunați lângă care nu apuc vreo secundă să mă plictisesc!”

Citește și Cum și-a câștigat Andreea Antonescu primii bani și ce a făcut cu ei: „Aveam 6 ani”. Ce înțelegere a făcut cu tatăl ei pentru a deveni cântăreață VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *