Viviana Sposub, despre debutul în muzică. Ce planuri are vedeta Kanal D: „Nu vreau să vin cu o piesă pe care să nu o simt” EXCLUSIV

Viviana Sposub a visat de mică să devină cântăreață, însă drumul ei în viață s-a îndreptat către televiziune
Viviana Sposub, despre debutul în muzică. Ce planuri are vedeta Kanal D: Nu vreau să vin cu o piesă pe care să nu o simt EXCLUSIV

Viviana Sposub a visat de mică să devină cântăreață, însă drumul ei în viață s-a îndreptat către televiziune, iar muzica a rămas la stadiu de pasiune. Totuși, pe când era în competiția „Bravo, ai stil!”, prezentatoarea emisiuni „Dimineața cu noi” de la Kanal D a dovedit că are talent și mărturisea atunci că intenționează să se lanseze în industria muzicală din România. Între timp planurile s-au schimbat, iar Viviana a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro care a fost motivul pentru care nu s-a lansat nici până în momentul de față.

Visul Vivianei Sposub a fost să devină artistă

Prezentatoarea TV a terminat Liceul de Artă, la secția pian, însă drumul ei în viață nu a dus către o carieră în domeniu. O dată ajunsă în București, Viviana Sposub și-a dat seama că pentru a-și îndeplini visul are nevoie de bani, resurse de care nu dispunea, astfel încât a fost nevoită să se angajeze.

Așa a ajuns să lucreze în televiziune, iar muzica să rămână doar la stadiu de pasiune. Totuși, în perioada în care a fost concurentă la „Bravo, ai stil!”, Viviana a văzut acest reality show și ca o rampă de lansare în industria muzicală.

A cântat live mai multe piese, dar a apărut în fața publicului și cu o piesă proprie, lăsând să se înțeleagă faptul că în curând urmează să scoată și un album. Lucrurile nu au stat chiar așa, iar Viviana ne-a explicat și motivul pentru care nu a mai intrat în studio.

Motivul pentru care a amânat debutul în muzică

„Nu am dispărut sunt în fiecare zi pe micile ecrane și cumva asta mă consumă destul de mult. Le iau treptat. Acum mă concentrez foarte mult pe acest proiect, sper din suflet să mă obișnuiesc cu acest ritm în așa fel încât pe timpul zilei să pot să-mi văd de cântări și de pasiunea asta pe care am lăsat-o cumva de-o parte. Promit că o să mă țin de cuvânt și o să scot o piesă, o să scot un clip. Doar că îmi dau seama că este foarte multă muncă în spate și nu mi-aș dori să vin cu un produs de care să nu fiu 100% mulțumită, sau cu o piesă pe care să nu o simt. Nu vreau să mă grăbesc”, a povestit Viviana pentru EGO.ro, completând că deși pare că muncește doar în orele în care este pe micul ecran, iar apoi are toată ziua la dispoziție, lucrurile nu stau chiar așa.

Viviana Sposub
Viviana Sposub, alături de Bursucu și George Tănase

„E un mit treaba asta cu matinalul și apoi toată ziua liberă pentru că nu vă închipuiți că după ora 10:00 când s-au închis camerele de luat vederi noi plecăm acasă direct. Petrecem destul de mult timp în redacție cu toată echipa pentru că trebuie să pregătim emisiunea de a doua zi, mai avem alte filmări, ședințe foto, tot felul de activități care țin de acest domeniu și până ajung acasă durează destul de mult. Dar nu am renunțat definitiv la cântat. Am mai cântat prin emisiune. Să fiți cu ochii pe „Dimineața cu noi”, de luni până vineri de la 8:00 pentru că s-a întâmplat de multe ori să le cânt băieților, să îi încânt așa cu o voce de privighetoare, vă dați seama, la 8 dimineața, neîncălzită. Chiar i-am impresionat”, a mai declarat amuzată iubita lui George Burcea.

Câte ore obișnuiește să doarmă pe noapte

Chiar dacă nu are tocmai programul ideal de lucru, Viviana Sposub nu se plânge de faptul că este nevoită să se trezească la 4 dimineață, mărturisindu-ne că reușește să-și încarce bateriile cu un somn de după masă.

„Încerc, pe cât posibil, să mă odihnesc. După emisiune, dacă prind măcar o oră de somn, profit din plin de ea, pentru că altfel, crede-mă, m-ai vedea cu cearcănele cât casa. Încerc pe cât posibil să mă odihnesc după masă pentru că de obicei adorm la 12 noaptea și mă trezesc la 4 dimineața. Deci 4 ore pe noapte nu îmi ajung. În trecut, se întâmpla ca la 4 dimineața să vin acasă din club. În studenție, cu siguranță, la 4 dimineața existau șanse încă să fiu pe poziții. Acum am cu totul alt program, dar nu mă plâng pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac”, ne-a mai povestit Viviana.

„La 20 de ani aveam un job care mă punea să mă trezesc la 3 dimineața”

Ceea ce nici ea nu înțelege este cum de nu reușește să se acomodeze cu acest program, căci nu este prima dată când face parte din echipa unei emisiuni matinale, cu atât mai mult cu cât a avut perioade în care locul de muncă îi cerea să se trezească la 3 dimineața.

„Am noroc să fac față acestui program pentru că, la 20 de ani avem un job care mă punea să mă trezesc la 3 dimineața și atunci cumva îmi este în sânge treaba asta cu trezitul. Dar mă asigur de fiecare dată că mama este cea care își pune ceasul la 4 fără un sfert și mă tot sună ca să fiu gata de emisiune. Nu există să am telefonul pe mod silențios. În job-ul ăsta nu prea poți să-ți lași telefonul pe silent. Singurul interval când am telefonul pe modul silențios este în acel interval după emisiune când mă pun să dorm un pic. La emisiune noi suntem foarte joviali, foarte activi, ne place foarte mult să râdem, să glumim, să transmitem oamenilor de acasă energie și asta te seacă pe tine de energie și ai nevoie să te refaci”, a mai declarat Viviana pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *