Vizita Angelinei Jolie în Ucraina a creat mari controverse în Rusia. Reacţia uimitoare a oficialilor de la Moscova

Actrița a călătorit în Ucraina în calitate de trimis special al Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, însă rușii sunt de cu totul altă părere
Vizita Angelinei Jolie în Ucraina a creat mari controverse în Rusia. Reacţia uimitoare a oficialilor de la Moscova

Controverse numeroase în rândul oficialilor de la Moscova, după vizita Angelinei Jolie în Ucraina. Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, a declarat că actrița a fost “chemată” cu un scop.

Maria Zakharova spune că Angelina Jolie nu a făcut o vizită întâmplătoare, ci ar fi fost chemată pentru a distrage atenția de la evacuarea civililor din Ucraina.

Vizita Angelinei Jolie în Ucraina a creat mari controverse în Rusia

Actrița a călătorit în Ucraina în calitate de trimis special al Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, însă rușii sunt de cu totul altă părere.

„Ei o cheamă pe cea mai populară reprezentantă a lumii- Angelina Jolie. Este atât de ușor să păcălești o persoană obișnuită: Actrița de renume mondial a intrat în focul rachetei în Ucraina. Ea a vizitat refugiați sirieni și africani înfometați. Asemenea încercări sunt foarte ușor de citit, sunt naive și primitive. Lanțul logic este acesta: popularitatea trebuie să funcționeze pentru populism”, a spus Maria Zakharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, conform antena3.ro, după vizita Angelinei Jolie în Ucraina.

Ce a făcut Angelina Jolie în Ucraina

Angelina Jolie a putut fi văzută pe străzile din Liov, acolo unde a stat de vorbă cu oamenii care încă locuiesc acolo. Actrița, care este și ambasador onorific al Agenției ONU pentru Refugiați, și-a dorit să se întâlnească cu copiii internați în spital, afectați de război. Ulterior a discutat cu reprezentanții organizațiilor locale care oferă sprijin celor afectați.

Ulterior a fost văzută într-o cafenea, acolo unde oamenii au fost uimiți de prezența ei și au vrut să facă poze.

„În gară, a stat de vorbă cu refugiații, apoi cu voluntarii care asigură primul ajutor medical și sprijinul psihilogic pentru oamenii care ajung la noi, le-a mulțumit pentru tot ce fac. La spital, a vizitat copiii care au fost răniți în bombardamentul asupra gării Kramatorsk. A fost foarte impresionată de poveștile lor. A promis că va reveni”, a spus Majsim Kozitskii, guvernatorul militar al regiunii Liov.

În timp ce se îndrepta spre adăpostul antiaerian, Angelina Jolie ar fi spus că nu se teme de atacurile cu bombe. “Nu-mi pasă”, ar fi spus celebra actriță.

Angelina Jolie, alături de cetățenii ucraineni

Încă de la începutul războiului, Angelina Jolie s-a implicat în furnizarea de ajutoare pentru refugiați. La finalul lunii martie, actrița a mers la un spital din Roma unde erau internați copii din Ucraina. De asemenea, postează des pe rețelele de socializare cu refugiații ucraineni, îndemnându-i pe oameni să ajute.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *