Vladimir Drăghia a devenit tată de fată pentru a doua oară. Prima imagine cu micuța. Ce nume special va purta

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru mai au o fetiță, pe Zora, în vârstă de 5 ani.

Vladimir Drăghia a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Alice Cavaleru, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Imediat după ce a venit pe lume ce-a de-a doua sa fetiță, Drăghia a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu noua lor minune, alături de un mesaj emoționant.

Vladimir Drăghia a devenit tată de fată pentru a doua oară

Vladimir Drăghia a fost alături de soția sa aproape în permanență în sala de nașteri. Alice Cavaleru a născut natural o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10. Actorul a ținut să imortalizeze momentul și a fotografiat-o pe micuță în brațele mamei ei, imediat după ce a sosit pe lume.

Fetița s-a născut la ora 23.20, a avut o greutate de 3,530 g, și 53 de cm lungime.

Ea va purta un nume deosebit: Alegra Nova. Alegra înseamnă bucuros în limba spaniolă, iar Nova înseamnă nou, în portugheză.

„Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit.”, a scris actorul în descrierea imaginii postate.

Fotografia a strâns mii de aprecieri, dar și o mulțime de meaje din partea fanilor. Printre cei care au comentat la postare s-a numărat și fostul ministru USR al Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Bun venit! A venit într-o zi bună.” – a fost comentariul lui Vlad Voiculescu, făcând aluzie la faptul că și el este născut în aceeași zi cca micuța Alegra.

Vladimir Drăghia a devenit tată de fată pentru a doua oară

Cum a trăit actorul, pe viu, nașterea primului copil

Vladimir Drăghia a participat și la nașterea primei sale fetițe, Zora. El a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a trăit momentul.

„Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.r. – și de această dată), bineînțeles, este o plăcere. Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo. Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant”, spunea Vladimir Drăghia în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei emisiuni tv.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și s-au căsătorit în 2018, la un an de la nașterea primului lor copil. Zora, în vârstă de 5 ani, este cu siguranță și ea extrem de nerăbdătoare să își cunoască surioara.

Vladimir Drăghia, în rol de polițist, în serialul „Clanul”

Și dacă în plan personal, Vladimir Drăghia este un bărbat împlinit, lucrurile nu stau deloc altfel nici în ceea ce privește cariera. El este implicat în mai multe proiecte, iar unul dintre cele mai importante este rolul de polițist pe care îl va interpreta în serialul Clanul, ce va fi difuzat în curând de Pro TV.

„Sunt polițist în serial, dar sunt polițist din ăsta mai relaxați așa, facem filaj, nu avem limbaj „de lemn”, nu vorbim mult din manual, e mai mult pe „băiețeală”, așa. Nu că am vrut un rol pozitiv pentru că nu prea îți alegi rolurile. Dar, oricum, nu cred că suntem „băieți buni” și „băieți răi” pentru că, din câte știu, se cam schimbă lucruri la un moment dat cu unii dintre noi, trec dintr-o tabără în alta. Tocmai, cred că suntem toți cam pe acolo, doar că ne-am ales tabăra, partea să zicem așa. Inclusiv partea legii mai face fărădelegi nu doar în filmul ăsta, ci în general, și cumva scenariul reflectă realitatea. Așa mi se pare”, a povestit Vladimiri Drăghia pentru EGO.ro despre cel mai recent rol al lui.”

10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.