Vladimir Putin, apariție publică șocantă. Detaliul bizar pe care l-au observat toți la liderul de la Kremlin, nu a mai putut ascunde asta

Vladimir Putin a apărut într-o ipostază care a general noi speculații

Scris de: Daoud Andra

23 Nov. 2022

Vladimir Putin, apariție publică șocantă. Detaliul bizar pe care l-au observat toți la liderul de la Kremlin, nu a mai putut ascunde asta

Starea de sănătate a lui Vladimir Putin a fost un subiect intens discutat în ultimele luni. Au existat numeroase speculații cu privire la afecțiunile de care ar putea suferi liderul de la Kremlin, după ce a apărut în public vizibil slăbit. Cum s-a afișat recent președintele rus, în cadrul unei întâlniri oficiale.

Vladimir Putin, filmat într-o ipostază bizară

Vladimir Putin s-a întâlnit recent la Kremlin cu președintele cubanez Miguel Diaz-Canel Bermudez. Cei doi au participat la dezvelirea unei statui a lui Fidel Castro, după care au avut o întrevedere oficială la palatul prezidențial. Imaginile surprinse de presă i-au pus pe mulți pe gânduri, din cauza ipostazei în care a apărut liderul rus.

În imaginile de la întâlnirea oficială, Putin pare palid și slăbit și face eforturi să stea în picioare. Președintele Rusiei s-a ținut de scaun, în timp ce bătea din picioare. Deși au existat voci care au spus că imaginile ar fi fost manipulate, și în fotografia oficială Putin apărea într-o ipostază similară.

Nu este prima dată când liderul rus este văzut în asemenea ipostaze, astfel de episoade derulându-se și în trecut. În imagini dintr-o întâlnire care a avut loc în urmă cu câteva luni, Putin se ținea de masă și mișca agitat picioarele, motiv pentru care mulți au speculat că ar suferi de Parkinson.

Oficialii neagă faptul că Putin ar fi bolnav

De când a provocat războiul din Ucraina, Vladimir Putin a ținut constant primele pagini ale ziarelor din întreaga lume. Unul dintre subiectele pe marginea cărora s-au făcut cele mai multe speculații îl reprezintă starea de sănătate a președintelui rus. Oligarhi ruși și oficiali atât din Rusia, cât și din străinătate, au lansat diverse teorii cu privire la bolile de care ar suferi Putin.

Printre diagnosticele vehiculate s-au numărat cancer, leucemie sau Parkinson. Autoritățile din Rusia au negat de fiecare dată zvonurile și au transmis că Putin este sănătos și apt să conducă țara în continuare. Recent, șeful CIA, William Burns, a recunoscut că nu există informații cum că Vladimir Putin ar suferi de vreo boală terminală. „Există o mulţime de zvonuri despre sănătatea preşedintelui Putin şi, din câte putem spune, este prea sănătos”, a spus Burns.

Nu doar starea de sănătate a lui Vladimir Putin a dus la apariția a numeroase speculații. În jurul președintelui rus au circulat tot felul de zvonuri și teorii ale conspirației, din februarie, de când Rusia a atacat Ucraina, sub pretextul unei „operațiuni speciale”. S-a vehiculat inclusiv faptul că președintele rus ar avea o sosie care îi ține locul la întâlnirile oficiale și la ieșirile publice, în timp ce el ar sta ascuns. Deocamdată, niciuna dintre teorii nu s-a confirmat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.5 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *