Vlăduţa Lupău, despre şocul pe care l-a avut în cabinetul medicului care îi monitoriza sarcina: “Mi-a luat şi o căruţă de bani”

Vlăduța Lupău, dezamăgită în cabinetul medicului! "Mi-a luat și o căruță de bani"
Vlăduţa Lupău, despre şocul pe care l-a avut în cabinetul medicului care îi monitoriza sarcina: “Mi-a luat şi o căruţă de bani”

Vlăduța Lupău a avut parte de o experiență total neplăcută atunci când a mers la un consult cu privire la bebelușul pe care îl poartă în pântece. Cunoscuta cântăreață le-a povestit fanilor ce i s-a întâmplat și ce a revoltat-o.

Vlăduța Lupău va deveni mamă pentru prima oară. Artista și soțul ei, Adi Rus, vor avea un băiețel. După două sarcini pierdute, tânăra cântăreață este foarte atentă cu tot ceea ce înseamnă analize și teste astfel că mereu merge la medic să se asigure că este totul în regulă.

Vlăduța Lupău, experiența unei sarcini ușoare

Din fericire, Vlăduța Lupău se poate lăuda cu o sarcină destul de ușoară. Chiar și așa, își dorește ca atunci când merge la medic să i se detalieze tot ceea ce este necesar și, mai ales, să i se răspundă la întrebări.

Într-o dimineață Vlăduța Lupău în care a simțit că ar fi ceva în neregulă cu sarcina s-a programat la o clinică cunoscută. Vedeta a avut parte de o experiență neplăcută atunci când a ajuns în cabinetul unui doctor care i-ar fi vorbit urât, nu i-ar fi dat detalii și i-ar fi dezvăluit sexul bebelușului deși nu o întrebase dacă îl știe sau daca vrea să îl afle. Pentru toate aceste lucruri Vlăduța Lupău a plătit și o sumă destul de mare.

“Omul nu avea halat, nu mi-a explicat absolut nimic, doar dacă întrebam eu ceva, din ce mai știam. Mi-a luat și o căruță de bani, peste 500 de lei, ceea ce pentru o femeie de rând mi se pare foarte mult și mi-a și zis la final . Pe bune?! (…) A vorbit și urât (flegmatic) cu mine, mi-a zis și sexul copilului, poate eu nu-l știam sau nu doream să-l știu”, a povestit Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău a anunțat sarcina de Buna Vestire

Vlăduță Lupău este în trimestrul trei de sarcină. Cunoscuta cântăreață a anunțat că va deveni mamă în zi de mare sărbătoare, de Buna Vestire. Pe rețelele de socializare vedeta a publicat mai multe imagini cu burtica de gravidă.

“Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi „mămică”… (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta! Ce zici?!… stai să vezi ce mămică… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne „batem” de la care pe care iubește mai tare!)”, este o parte a mesajului Vlăduței Lupău.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Roxana Vancea, dezvaluiri inainte de nuntă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *