Vreau să ies cu fetele, dar iubitul meu nu vede cu ochi buni asta. Nu știu cum să-l fac să înțeleagă că am nevoie de timp și pentru prietenii mei

Nu mi se pare corect să avem dublă măsură. El are voie să iasă când vrea el, în timp ce eu nu.
Vreau să ies cu fetele, dar iubitul meu nu vede cu ochi buni asta. Nu știu cum să-l fac să înțeleagă că am nevoie de timp și pentru prietenii mei

Mereu auzeam la prietenii mei despre câte un băiat care, după ce a intrat într-o relație serioasă, nu a mai ieșit cu băieții. Prietenii le criticau mereu pe acele fete care constituiau motivul răcirii relației cu prietenul lor. Și le dădeam dreptate. Mă gândeam că eu, dacă voi fi în situația asta, nu-i voi spune niciodată iubitului sau soțului meu să nu iasă cu băieții. Dar aș avea și eu o condiție. Acum am ajuns la acel moment și nu-i spun niciodată să nu iasă cu prietenii lui. Pentru că și eu vreau să ies cu fetele. Dar el nu vede cu ochi buni asta. Și de aici apar majoritatea discuțiilor noastre.

Vreau să ies cu fetele, dar nu vede cu ochi buni asta

Nu știu cum să-i mai explic iubitului meu că nu se poate să judecăm cu dublă măsură. Nu se poate ca el să aibă libertate deplină, iar eu nu. Eu nu am nimic împotrivă să iasă cu băieții oricând are el chef. Dar și eu vreau să ies cu fetele. Oricum, am suficientă treabă încât ieșirile noastre să fie maxim de două-trei ori pe lună. Dar să-mi interzică total, mi se pare absolut nedrept.

Ultima oară ne-am certat destul de rău din cauza asta. Partea rea este că tocmai atunci venea mama lui în vizită și ne-a auzit certându-ne. Acum, ea are impresia că eu îl țin sub papuc pe fiul ei și îi plânge de milă. Pentru că el a avut grijă să întoarcă discuția în această direcție, imediat ce a ajuns la noi. Degeaba am încercat să justific și să explic. Din discuția noastră reieșea că eu nu îi permit nici măcar să se vadă cu prietenii lui. Asta e ceea ce mă deranjează cel mai tare.

Acum mama lui îi tot spune că nu sunt suficient de bună pentru el și că ar trebui să mă lase în pace și să ne despărțim. Mie îmi spune că nu e normal să mă port așa cu fiul ei, deși am încercat să-i explic punctul meu de vedere. Nici măcar nu mă ascultă. E frustrant și enervant să vezi că vrei să spui una, încerci să-ți susții un punct de vedere ce ți se pare corect, dar în schimb, ești pus la zid și te mai și cred un fel de zbir, când tu te crezi cea mai îngăduitoare persoană.

Am nevoie de timp cu prietenii

Cum să ies din asta, cum să le explic că nu mă deranjează, dar vreau să am același drept ca și el? Cum să-l fac să înțeleagă că o ieșire cu fetele nu mă face automat „o stricată” și că nu înseamnă nici trădare, nici că îmi voi găsi pe altcineva.

Dar acum un alt gând nu-mi dă pace. De când avem această discuție, mă tot gândesc la faptul că dacă el e atât de convins că ieșirile cu fetele se lasă cu astfel de întâlniri, înseamnă că asta e ceea ce fac ei la acele „ieșiri cu băieții”. Altfel, de ce ar fi atât de convins? Mă gândesc că mie nici nu mi-ar fi dat prin cap că ei fac altceva decât să bea o bere și eventual să se uite la un meci și să mai bârfească – pentru că da, și bărbații bârfesc, oricât ar susține ei că nu. Acum, însă, nu mai știu ce să cred.

Nu știu cum să-l fac să înțeleagă că am nevoie de timp și pentru prietenii mei, că vreau să ies cu fetele, că vreau să am timp pentru mine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *