Vreau să mă despart de iubitul meu, dar nu am unde să mă duc. Casa în care locuim e cumpărată de amândoi

Mi-a arătat clar că nu mă pot baza pe el
Vreau să mă despart de iubitul meu, dar nu am unde să mă duc. Casa în care locuim e cumpărată de amândoi

De câteva luni mă confrunt cu o situație care îmi dă bătăi de cap. Mă tot gândesc și nu ajung la nicio concluzie. Ideea este că vreau să mă despart de iubitul meu, dar nu am unde să mă duc. L-am prins că mă înșală și nu sunt dispusă să-i tolerez comportamentul, mai ales că el nu are de gând să se schimbe. Am cumpărat casa în care locuim împreună, în dorința de a ne forma propria familie, dar între timp obiectivele lui s-au schimbat.

După 5 ani de relație am descoperit că mă înșală

Nu există perfecțiune, dar cu toate astea cred că el nu are ce să-mi reproșeze. Mereu i-am fost fidelă și implicată în relația noastră. Nu am fost comodă, ci am fost dispusă să mă ocup de treburile casei și întotdeauna am fost atentă la nevoile lui. Dar se pare că nu a fost de ajuns. După 5 ani de relație, el m-a înșelat cu colega lui de muncă. Mi-a zis că nu a fost nimic serios, o simplă distracție, să trec și eu cu vederea că așa fac femeile care vor să țină de relația lor. Aș fi încercat măcar să-l iert, dacă vedeam că îi pare rău, dar nicio urmă de regret pe chipul lui, mi-a vorbit ca și cum eu aș avea prea mari pretenții de la el.

Acum am văzut cum este cu adevărat

Pe lângă asta, mi-a dovedit că este un om pe care nu mă pot baza. De fiecare dată când am avut nevoie de sfatul sau ajutorul lui, el nu a fost disponibil. Sau dacă au fost momente în care m-am certat cu cineva, el nu mi-a luat apărarea, din contră. Interesul lui a fost mereu să se pună bine cu alții, nu cu mine. Pentru el a contat mai mult imaginea pe care o are în societate. Dar nu mă miră, pentru că așa sunt și ai lui, preocupați de ce zice lumea.

Citește și Cum să eviți o ceartă cu iubitul. 6 lucruri esențiale care te vor ajuta să păstrezi armonia în relație

Vreau să mă despart de iubitul meu. Nu știu cum să o iau de la capăt

Îți trebuie mult curaj pentru a face schimbări majore în viața. Simt asta mai mult ca niciodată. Sunt conștientă că nu e bărbatul alături de care să-mi petrec toată viața, cu care să-mi construiesc o familie, dar îmi e greu să fac pasul următor. Vreau să mă despart de iubitul meu, pentru că îmi dau seama că nu mă iubește și nu mă respectă așa cum ar fi normal să se întâmple într-o relație, dar nu știu cum să procedez mai departe. Casa în care locuim e cumpărată de amândoi, iar el nu vrea să o vândă. Mi-a zis că nu poate să-mi dea partea mea de bani și că cel mai bine ar fi să renunț la ideea mea. El e mulțumit cu relația noastră așa cum e, dar eu nu mai sunt, pentru că mi-a arătat clar că mă pot aștepta oricând la surprize neplăcute din partea lui.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *