5 semne care arată că nu este bărbatul alături de care o să rămâi toată viața. Principalele indicii

Iată principalele semne care îți arată că actualul tău iubit nu este bărbatul potrivit pentru tine.
5 semne care arată că nu este bărbatul alături de care o să rămâi toată viața. Principalele indicii

Semne care arată că nu este bărbatul alături de care o să rămâi toată viața. Când te gândești la relația ta simți nesiguranță și îndoieli referitoare la persoana de lângă tine? Acest lucru este perfect normal, mai ales când semnalele că el nu ar fi potrivit pentru tine sunt tot mai evidente.

Nu toate relațiile sunt menite să fie. Cu cât accepți mai repede realitatea, cu atât mai puține provocări vei înfrunta  și vei avea mai puțin de suferit mai târziu. Principalele indicii că nu veți rămâne împreună.

5 Semne care arată că nu este bărbatul alături de care o să rămâi toată viața

1. Îți oferă numeroase motive să nu ai încredere în ei

Ești cu un bărbat în care nu ai încredere? Acesta este un steag roșu masiv. Dacă vrei să mai dai vreo șansă relației, trebuie să stați împreună și să vorbiți serios despre încredere. Bărbatul care îți arată continuu că nu este de încredere, nu este un partener potrivit pentru toată viața. Acesta poate fi genul care îți ascunde lucruri, inventează povești și continuă cu „minciunile albe”. Poate că este evaziv cu faptele sau refuză să fie sincer cu tine. Poate că va face niciodată ceea ce spune că va face. Cu siguranță, nu vrei să iți petreci toată viața având dubii și întrebări.

2. Speri că unele lucruri se vor schimba

Dacă sunt multe lucruri care te deranjează la el, dar speri că le va schimba, te amăgești doar într-o relație care nu va dura. Te complaci într-o relație forțată, iar legăturile forțate nu vor dura niciodată. Nu trebuie să aveți întotdeauna aceleași valori, sau credințe, dar cel puțin trebuie să vă apreciați diferențele. Dacă te pune deseori pe planul doi, își face planuri fără tine și aștepți o schimbare a comportamentului, din păcate aceasta nu va veni prea curând. Iubitul tău ar trebui să corecteze singur anumite aspecte care nu îți sunt pe plac, mai ales dacă știe ce te deranjează. Când vrea într-adevăr ca lucrurile să meargă bine între voi, va ști singur ce să facă.

semne care arată că nu este bărbatul alături de care o să rămâi toată viața
Discuții în contradictoriu

3. Nu te respecta

Vei ști imediat că un anumit bărbat nu este pentru tine dacă are o atitudine lipsită de respect față de tine, prietenii tăi sau familia ta. Acest comportament poate fi reflectat în mai multe feluri. Spune lucruri denigratoare, ajunge târziu la întâlniri sau nu mai apare deloc. Ce poate fi mai neplăcut decât să stabilești o întâlnire cu el și membrii ai familiei tale iar el să nu mai vină. De asemenea, dacă încearcă să te manipuleze și vorbește negativ despre prietenii tăi, acesta nu este un lucru bun. Când nu îți apreciază persoanele dragi, înseamnă că nu te apreciază pe tine. Toate acestea sunt semne de avertizare că el nu te tratează așa cum meriți.

4. Nu vă doriți aceleași lucruri

Uneori, poate fi chiar necesar să închei o relație dacă că tu și partenerul tău nu vă doriți aceleași lucruri. Când nu aveți aceleași obiective și este vorba de lucruri importante, este dificil să mergi înainte.

Această decizie poate fi dureroasă, mai ales dacă îl iubești pe celălalt, dar realizezi că nu aveți un viitor împreună. Deși poate fi un pas foarte dificil de făcut, este mișcarea potrivită atunci când vrei să îți găsești un partener pe termen lung. În cele din urmă, trebuie să fii cu cineva care îți împărtășește obiectivele și dorințele. Dacă ai visat întotdeauna să ai copii și partenerul tău este în mod serios anti-bebe, unul sau amândoi veți ajunge nefericiți. Dacă el visează să călătorească în lume, dar tu vrei stabilitate, înseamnă că aveți principii destul de diferite.

5. Te gândești la despărțire tot timpul

Dacă ai ajuns să te gândești tot timpul la despărțire, este clar un semnal de alarmă. Este normal să nu fie totul doar lapte și miere, dar problemele se pot rezolva. Când constați că ai încercat tot ce se putea, dar lucrurile nu merg, înseamnă că poate chiar nu vă potriviți. Mai mult decât atât, dacă deja visezi cu ochii deschiși la un alt bărbat, este clar că actualul iubit nu e pentru tine. Toate acestea sunt indicii care îți arată că nu veți fi împreună toată viața.

Citește și 10 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre bărbatul iubit

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *