Vrei să te căsătorești în 2024? Ritualul de dragoste pe care să-l faci pentru fericire și înțelegere în cuplu

Trucul Feng Shui care te va ajuta să ajungi la altar anul viitor.
Vrei să te căsătorești în 2024? Ritualul de dragoste pe care să-l faci pentru fericire și înțelegere în cuplu

Căsătoria este visul multor persoane, iar dacă și tu te numeri printre el, atunci iată ce trebuie să faci pentru a merge la altar alături de iubitul tău în 2024. Dacă nu ai însă un partener, nu-ți fă griji. Avem soluția salvatopare și pentru tine. Iată cum să îți îndeplinești marele vis în 2024, cu ajutorul principiilor Feng Shui.

Ritualul de dragoste pe care să-l faci pentru fericire și înțelegere în cuplu

În vechea filozofie chineză Feng Shui, există două reguli extrem de importante pentru cei care vor să aibă noroc în dragoste și să întâlnească partenerul potrivit. Așadar, dacă dragostea nu a bătut încă la ușa ta, atunci este timpul să bați tu la ea.

Potrivit Feng Shui, nimic nu poate veni la tine dacă nu există spațiu pentru el, așa că ia aminte la aceste 2 sfaturi pentru a-ți găsi rapid partenerul ideal și apoi da, poți urma pas cu pas recomandările pentru a te căsători în 2024.

Citește și: Ce e bine să faci, înainte de culcare, pentru noroc. Ritualul Feng Shui aducător de bani

Dacă vrei să înâlnești iubirea vieții tale, în primul rând, trebuie să faci loc în casa ta pentru ca acea persoană să sosească. Începe prin a goli un sertar, iar pe parcursul zilelor umple-l cu trandafiri, o cravată și obiecte bărbătești pentru a-l chema energic pe viitorul tău iubit, spune una dintre regulile Feng Shui.

O altă metodă care funcționează, potrivit acestei filozofii, este să scrii o scrisoare detaliată cu tot ceea ce cauți la un partener. Descrie-l din cap până în picioare, de la felul în care se comportă, felul în care se îmbracă, dacă este atent, dacă este amabil, toate detaliile necesare vor face diferența și acea persoană ideală va intra în viața ta.

Apelează la Feng Shui pentru a te căsători în 2024

Dacă ai deja un partener și îți dorești foarte mult să te căsătorești, dar el pare că nu dă niciun semn în această direcție, poți apela la un truc. Pentru a ajunge alături de el la altar într-un timp scurt, urmează acest mic ghid Feng Shui, pas cu pas, iar în 2024 vor bate clopote de nuntă pentru voi.

Citește și: Cum trebuie să fie portofelul tău și ce trebuie să ții în el pentru a atrage banii în 2024. Cele 3 trucuri Feng Shui care aduc noroc și bogăție

  1. Pune un inel într-o cană cu apă. De preferință ar fi să fie o verighetă sau un inel cu piatră în el.
  2. Adaugă câteva fire de mărar – considerată o plantă foarte puternică în ritualurile feng Shui și două linguri de orez.
  3. Când auzi că încep să bată cele 12 clopote, începe să amesteci conținutul cănii. Apoi scoate inelul și păstreză-l într-un loc plin de trandafiri. Poate fi unul dintre sertarele tale.

Asta este tot! Potrivit Feng Shui, acesta este cel mai eficient ritual pentru a te asigura că te vei căsători anul viitor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *