„Will nu va mai avea niciodată încredere în Harry”. De ce faptă îl acuză ducele de Sussex pe fratele său. Război total

Cei doi frați au multe să își reproșeze

Scris de: Daoud Andra

27 Apr. 2023

„Will nu va mai avea niciodată încredere în Harry”. De ce faptă îl acuză ducele de Sussex pe fratele său. Război total

Relația dintre prinții William și Harry este una sensibilă de ceva timp, însă de curând tensiunile dintre ei au ajuns la un alt nivel. Acum, Harry își acuză fratele că ar fi primit o sumă foarte mare de bani din partea unui trust de presă, pentru a nu da declarații în instanță, într-un dosar sensibil.

Prințul Harry, acuzații grave la adresa fratelui său

Cândva foarte apropiați, prinții William și Harry au în prezent o relație destul de tensionată. Lucrurile care s-au întâmplat în ultimii ani, printre care faptul că Harry a părăsit familia regală și a făcut o serie de dezvăluiri sensibile în cartea sa de memorii l-au făcut pe fratele său, dar și pe ceilalți membri ai familiei regale, să adopte o atitudine ostilă față de el. Și Harry, la rândul său, are motive să fie supărat pe William și îi aduce acestuia acuzații serioase.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și prințul Harry. Ce se întâmplă cu căsnicia lor. Gestul care i-a dat de gol

Fiul cel mic al regelui Charles își acuză fratele că ar fi primit o sumă mare de bani de la un important trust de presă, pentru a ajunge la o înțelegere într-un caz de interceptări telefonice ilegale și a nu depune mărturie în instanță. Totul a început în 2020, după ce trustul News Group Newspaper, deținut de Rupert Murdoch, a publicat o serie de interceptări telefonice ale membrilor familiei regale, obținute ilegal.

Cazul a ajuns să se judece în instanță, iar trei ani mai târziu, se pare că William ar fi ajuns la o înțelegere cu grupul media, pentru a nu depunde mărturie în instanță. Un martor susține că William ar fi primit un milion de lire sterline de la magnatul Rupert Murdoch, pentru ca scandalul să fie rezolvat pe cale amiabilă.

Citește și: De ce regele Charles a fost dezamăgit când s-a născut prințul Harry. Incredibil ce a spus despre fiul său cel mic. Un apropiat a făcut dezvăluirea

A fost scandal monstru între prințul Harry și prințul William
Prințul William și prințul Harry

„Will nu va mai avea niciodată încredere în Harry”

La rândul său, prințul William a fost luat prin surprindere de faptul că fratele său a divulgat acest lucru despre el. Înțelegerea a fost parafată în mare secret, iar fiul cel mare al regelui Charles nu s-ar fi așteptat niciodată ca Harry să facă publice aceste detalii.

„Will nu va mai avea niciodată încredere în Harry. Îl urăște în mod absolut acum și nu-l va ierta niciodată pentru răul pe care l-a pricinuit familiei”, a spus un prieten al prințului William, citat de publicația Daily Beast.

Citește și: Prințul Harry face acuzații grave. Cum ar fi fost spionat chiar cu ajutorul familiei regale

Potrivit declarațiilor oferite de prințul Harry, familia regală britanică a dorit să evite să vorbească despre anumite detalii specifice scoase la iveală de acele interceptări. Este vorba, în principal, despre celebra convorbire telefonică intimă dintre regele Charles și regina consoartă Camilla, din anul 1980.

Discuția cuprindea o serie de detalii picante, care au fost făcute publice de către trustul de presă în anul 2020. Conversația a avut loc în timp ce Charles încă era căsătorit cu Diana, iar familia regală a vrut să facă uitată cât mai repede acea convorbire.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *