Xonia spune de ce încă este singură și nu a avut nevoie de o relație în ultima perioadă:”Am liniște!” VIDEO EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat în viața sa în ultima vreme

Xonia se simte mai bine ca oricând, căci în ultima perioadă a avut grijă să se axeze pe sănătatea sa. Totuși, vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că este singură și nu trăiește o poveste de iubire în acest moment. Cântăreața ne-a explicat care au fost motivele pentru care nu a căutat o relație.

Xonia: “Nu sunt într-o relație, sunt singură”

Xonia ne-a făcut dezvăluiri despre viața ei amoroasă, punctând că este singură și nu se află într-o relație. Cântăreața a preferat să se axeze pe cariera ei, dar și pe sănătate, în ultima perioadă. Aceasta a călătorit foarte mult:

“Nu sunt într-o relație, sunt singură, dar sunt foarte bine și așa. Am liniște. Sincer, nu aș fi putut să fiu cu cineva pentru că am avut nevoie să am toată atenția și energia asupra mea, să pot să mă vindec și să fac lucrurile pe care a trebuit să le fac. Cum să am o relație când a trebuit să călătoresc foarte mult? Să merg undeva pentru tratamente, în alt loc pentru muzică. Nu ar fi fost ideal. Oricum, nu există un bărbat perfect sau o femeie perfectă. Contează foarte mult ca doi oameni să aibă valori comune și să vrea același lucru în viață, să fie o echipă.”

Primește cadouri frumoase de la admiratori

Xonia a recunoscut că păstrează cadourile primite de la fani, mai ales pentru că acestea au valoare sentimentală. Artista se bucură de fiecare dată când un admirator face un asemenea gest, căci știe că darurile sunt făcute din suflet:

“Mulțumesc lui Dumnezeu, nu am avut parte de astfel de experiență, să mă sperie un cadou. În schimb, m-am bucurat de cadouri și de gesturi mici. Chiar apreciez. Inclusiv o clamă de păr pe care am primit-o, la un moment dat, de la o fetiță, mi-a făcut o bucurie și a fost ceva frumos. Nu am vrut să o iau, dar ea a insistat și am zis OK. Am păstrat lucrurile acestea pentru că au fost dăruite din suflet. Lucrurile de genul acesta înseamnă mult pentru mine, au o valoare sentimentală.”

Citește și Xonia, cele mai sincere dezvăluiri despre viața ei amoroasă: “Cred că poți să îți găsești dragostea oriunde. Nu mă grăbesc” EXCLUSIV

“Nu am mesaje dubioase!”

De asemenea, Xonia ne-a mărturisit că nu se confruntă cu mesaje bizare în mediul online, primite de la bărbați care vor să o cucerească. Totuși, vedeta nu consideră că admiratorii săi ar trebui să se simtă intimidați de faptul că are o carieră frumoasă și arată bine dacă sunt bărbați în adevăratul sens al cuvântului:

“Sincer, poate nu sunt abordabilă, dar nu am mesaje dubioase. Sunt bine. Nu. (n.r. nu e abordată prin mesaje) Toată lumea mă lasă în pace, habar n-am. Poate am o barieră. Bărbații sunt bărbați și nu cred că se simt intimidați de așa ceva sau le este frică. (n.r. de o femeie frumoasă și puternică) Asta dacă sunt bărbați.”

Citește și Xonia își dorește să se înrudească cu prietena ei, Anda Adam. Ce au stabilit cele două soliste: “Am vorbit cu ea deja, se știe!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *