Yny Sebi, noua senzație a muzicii trap, nu se grăbește să-și facă o iubită. Preferă să stea tot cu părinții: ”Dacă nu era mama eram ‘mort’” VIDEO EXCLUSIV

”Sunt genul de om care atunci când are multe pe cap cu muzica nu am chef de nimeni”

La 18 ani, Yny Sebi este noua senzație a muzicii trap din România, devenind celebru atât pe TikTok și pe Youtube. Înalt, blond, cu ochii albaștri, Yny a rupt inima multor fete de vârsta lui. Deși primește zilnic sute de mesaje, iar admiratoarele îl asaltează când îl văd, Yny a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că în momentul de față nu doar că nu îi stă mintea la o relație, dar nici nu crede că va avea una în următorii 5 ani.

”Sunt singur. Dar nici nu caut”

Pe Yny Sebi l-am întâlnit la Râmnicu-Vâlcea, înainte de a urca pe scena de la Romanian Music Awards. Deși la eveniment erau prezenți o sumedenie de artiști, atunci când Yny apărea în peisaj, admiratoarele parcă erau în delir și îi scandau numele.

„Sunt natural. Sunt drăguț cu ele. Adică încurajez foarte mult fetele, nu sunt genul de băiat împotriva femeilor, cum mai sunt poate unii bărbați. Poate de asta”, ne-a explicat Yny Sebi motivul pentru care abia puteam să stăm de vorbă fără să fim întrerupți.

Yny Sebi
Yny Sebi

Din păcate, însă, avem o veste tristă pentru admiratoarele lui, pentru fetele care speră să-i ajungă la inimă. Tânărul nu doar că nu își dorește o relație, dar trăiește și cu teama că în momentul de față tinerele vor să se apropie de el doar prin prisma celebrității sale.

 „Chiar nu am nicio iubită. Au fost câteva clipuri pe Tik Tok cu mine făcând cadouri de „Ziua îndrăgostiților”, dar nu am nicio iubită oficială acum. De fapt nici oficială, nici neoficială. Sunt singur. Dar nici nu caut. La mine este mai complicat pentru că mă gândesc că o fată ar vrea să iasă pentru mine datorită faimei. Sunt și genul de om care se gândește în o mie de părți, despică firul în o mie. Și la muzică sunt la fel. Am piese pe care le-am scos dar eu nu voiam să le lansez. Așa e felul meu de a fi”, ne-a mai declarat Yny.

El vrea ca, în următorii 5 ani, cel puțin, să se dedice în exclusivitate carierei:

„În plus, chiar nu consider că este perioada de a-mi face o relație serioasă. Abia am împlinit 18 ani. Acum este de muncit mult în orice domeniu. Eu sunt genul de om care atunci când are multe pe cap cu muzica nu am chef  de nimeni, vreau să stau singur, în lumea mea. Acum e de „tras” tare. Până la 23-24 de ani e perioada în care trebuie să mă dezvolt profesional. Creierul se oprește din dezvoltare la 25 de ani, dacă țin bine minte, așa că trebuie să profit de această perioadă. Nu e vârsta”.

Locuiește în continuare cu părinții: ”Dacă nu era mama eram ”mort!”

Cu toate că a împlinit 18 ani, iar mulți tineri din noua generație de-abia așteaptă să devină majori pentru a se muta singuri, Yny locuiește în continuare cu familia:

„Nici nu mă gândesc să mă mut. Dacă nu era mama eram „mort”. La cât de dezordonat sunt, vă zis sincer, nu mă ascund, nu aș fi rezistat. Când vin de la concerte și trebuie să plec imediat la altă cântare, mama știe că iar are de spălat un coș de rufe, iar trebuie să-mi calce”, ne-a mai povestit amuzat Yny Sebi. Artistul a recunoscut că este extrem de răsfățat de mama lui și că i-ar fi greu să trăiască altfel. „Când mi-am făcut tatuajul, într-o seară mă pregăteam să plec la club și mi-am dat jos folia de protecție și mi-am luat o cămașă albă. Toată cămașa s-a murdărit și i-am zis mamei să mi-o spele imediat ca să nu rămână pătată. Recunosc că, fără ei, fără părinții mei, fără ajutorul lor, nu aș face față”.

Yny Sebi și părinții
Yny Sebi și părinții

„A fost în plan să mă fac avocat”

Pe de altă parte, părinții lui s-au obișnuit cu gândul că Yny va face carieră în muzică, astfel că nici nu au insistat să urmeze în paralel și un alt domeniu de activitate.

„Mă susțin, sunt cei mai mare susținători ai mei. Dar într-un fel sunt și supărați că nu mai sunt băiatul lor, copilul lor mic. Nu mă mai știu Sebi de la 14 ani, care venea cu ghiozdănelul de la școală. Am început să lipsesc de acasă, dar până la urmă tot acasă vin. Vorba aia: acasă e acasă”, ne-a mai povestit Yny Sebi pentru EGO.ro.

El a trebuit să-și convingă părinții că nu vor avea în casă un viitor medic sau avocat:

„Asta a fost în plan, să mă fac avocat, dar s-au schimbat lucrurile. M-am dus către muzică și ei și-au dat seama că asta îmi place să fac, că vreau să fac show, sunt genul de om care are talentul de a captiva atenția oamenilor, altfel nu eram aici”.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *