Zian, fiul Ilincăi Vandici, îi calcă pe urme mamei sale? Ce a făcut, când a mers prima dată pe platourile de filmare de la „Bravo, ai stil!”: „Îi place ideea în sine” VIDEO EXCLUSIV

„Dacă eu acum m-aș întoarce în timp, aș ști să trec peste anumite etape în care poate am fost dezamăgită”

Ilinca Vandici nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România și stând la cârma show-ului “Bravo, ai stil!”. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a explicat cum o să procedeze în cazul în care micuțul ei fiu, Zian, o să își aleagă în viitor o carieră în televiziune.

Ilinca Vandici: “Orice o să aleagă să facă în viață, eu o să fiu acolo”

Ilinca Vandici l-a luat pe fiul ei în platoul “Bravo, ai stil!”, însă Zian se află la o vârstă fragedă, astfel că nu ar ști să își aleagă un preferat de acolo. Vedeta ne-a mărturisit că micuțul a fost încântat de tot ce a văzut acolo:

“Sincer, l-am luat când avea 4 ani și jumătate, dar și acum am senzația că este destul de mic ca să înțeleagă sau să rezoneze cu cineva. El a stat doar cu mine și doar lipit de mine. A vorbit cu Raluca, cu Maurice și cu Tibi, dar nu aș putea să zic că a făcut o legătură cu cineva neapărat. Îi place ideea în sine, de proiect, de emisiune cu multe fete, cu studio mare, platou mare, lumini multe, camere. Deocamdată este prea mic pentru a putea să îl întreb sau pentru a putea să îmi răspundă real cu privire la cine îi place de acolo. Probabil o să răspundă că de mami, na.”

Ce ar face dacă fiul ei și-ar alege o carieră în televiziune

Chiar dacă nu îl vede pe Zian să aleagă televiziunea, Ilinca Vandici, care este o mămică model, o să fie alături de fiul său în orice clipă. Aceasta ne-a mărturisit că ar ști cum să îl ajute și să îi dea sfaturi pentru a nu întâmpina clipe grele:

„Asta este destul de dificil. Oricum, cert este că orice o să aleagă să facă în viață, eu o să fiu acolo, o să îl susțin, o să îl ajut, o să îi dau sfaturi dacă o să mi le ceară, indiferent de ce o să aleagă să facă. Dacă își va alege o carieră în televiziune, nu prea îl văd eu genul, dar, să zicem, o să știu să îi dau sfaturi în anumite momente importante pentru a putea să treacă de chestiuni dureroase pe care eu le-am experimentat, știi?

Cum ar veni, dacă eu acum m-aș întoarce în timp, aș ști să trec peste anumite etape în care poate am fost dezamăgită, am suferit sau am plâns și așa mai departe. Atunci, acolo aș sta alături de el și aș ști să îi punctez, lăsându-i, evident, la alegere ce urmează să facă, doar că aș ști să îi explic cumva ce se va întâmpla și dacă alege așa, dar și dacă alege așa, doar că alegerea ar fi a lui. Dar, în general, orice carieră și-ar alege, sfatul meu va fi întotdeauna de a munci, de a fi determinat, de a fi serios, de a nu întârzia, de a fi organizat, de a fi un coleg bun, de a fi un șef bun, de a fi un om.”

Citește și Cum o strigă colegii lui Zian pe Ilinca Vandici: „Asta pentru mine este cel mai important și lucrul care contează cel mai mult” VIDEO EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *