Zilele în care este bine să te tunzi în luna septembrie 2023. Vei atrage norocul

Scris de: Stan Filon

02 Sep. 2023

Zilele în care este bine să te tunzi în luna septembrie 2023. Vei atrage norocul

Septembrie este a noua lună a anului și conform numerologiei numărul nouă este legat de compasiune, toleranță, altruism, reînnoire și închiderea ciclurilor, ceea ce înseamnă că este momentul perfect pentru a face schimbări în viața noastră. Nimic mai potrivit pentru a-ți reînnoi energia nu este decât o tunsoare care nu numai că te fce să arăți foarte bine, dar atrage și norocul, desigur, atâta timp cât o faci în ziua potrivită.

Zilele în care este bine să te tunzi în luna septembrie 2023

Totul în jurul nostru are energie și există date specifice când astrele pot juca în favoarea noastră. Luna septembrie este plină de schimbări în ciclul lunar, de care putem profita pentru a ne umple viața de binecuvântări. Fă-ți o tunsoare în următoarele zile strategice:

Joi, 7 septembrie

Luna va fi în trimestrul în scădere, ceea ce înseamnă sfârșitul unui ciclu și un nou început. Sărbătoriți începutul unei noi etape oferindu-vă o tunsoare care vă va ajuta să vă reînnoiți imaginea și energia. Citește și Când este bine să te dai cu nămol. Greșeala uriașă pe care o fac mulți români

Zilele in care este bine sa te tunzi in luna septembrie 2023
Zilele in care este bine sa te tunzi in luna septembrie 2023

Vineri 22 septembrie

În primul trimestru, luna își începe faza de „creștere”, deci este ideală pentru a face schimbări în viața noastră care să ne aducă prosperitate. Dacă vrei un păr lung, des și frumos, aceasta este ziua perfectă, fii exact ca luna și începe să crești.

Vineri 29 septembrie

Septembrie aproape se apropie de sfârșit cu luna plină, în această perioadă satelitul este cel mai bun. O tunsoare în această seară va garanta o creștere mai lungă, mai sănătoasă și mai puternică. Citește și Locul din casă în care trebuie să presari scorțișoară pentru a atrage banii. Așa atragi norocul și bogăția

Trebuie menționat faptul că părul trebuie tuns doar o dată pe lună. Tu decizi la ce dată vrei să o faci în funcție de obiectivul tău, dar nu-ți face griji, atâta timp cât te ții de acest calendar lunar vei atrage noroc în timp ce îți schimbi look-ul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.5 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *