Ziua era soț model, noaptea se transforma total. Ce am aflat despre bărbatul pe care îl iubeam, după doi ani de căsnicie

După experiența asta cred că nu voi mai putea avea niciodată încredere într-un bărbat. Orice îmi va spune, va trebui să verific întâi.
Ziua era soț model, noaptea se transforma total. Ce am aflat despre bărbatul pe care îl iubeam, după doi ani de căsnicie

Sunt căsătorită cu Andrei de mai bine de doi ani, iar împreună suntem de cinci ani. Între noi totul a mers bine, deși am mai avut certuri și împăcări. Dar astea au fost înainte de căsătorie. După aceea am crezut că îl cunosc și știu totul despre soțul meu. Până când am aflat că ziua era soț model, noaptea se transforma total.

Nu mi-am imaginat, vreodată, că aș putea descoperi această dublă personalitate la el.

Andrei lucrează ca și brancardier la spital. Am crezut mereu că îi place să lucreze cu oamenii, că e empatic. De multe ori venea acasă după tura de noapte și îmi povestea ce cazuri a văzut și cum încerca să-i ajute, atât cât ținea de el. Dar în urmă cu o săptămână am aflat ceva ce m-a tulburat complet.

În jurul orei 11 noaptea mi-am pus în priză telefonul la încărcat înainte să mă culc, însă priza a făcut o flamă și s-a oprit curentul în toată casa. Atunci am vrut să-l sun pe Andrei să-l întreb cum să ridic siguranța, însă, surpriză! Nu mi-a răspuns la telefon. Mi-am zis că mă va suna el imediat ce va putea, deși la orele de noapte în general e mai liniștit programul lui. Dar nu m-a mai sunat. Atunci am sunat pe telefonul fix, știam exact la ce număr răspunde șefa lui, însă surpriza a fost și mai mare să aflu că era liber în noaptea aceea.

Ziua era soț model, noaptea se transforma total

Am fost în stare de șoc. Am întrebat de mai multe ori dacă nu e o greșeală, însă după ce a verificat de mai multe ori mi-a spus că Andrei este, cu siguranță, liber. Ba, mai mult, mi-a spus că face foarte rar ture de noapte. Acela a fost momentul în care totul s-a prăbușit în interiorul meu. Inițial mi-a luat câteva minute să înțeleg ce se petrece. Creierul meu făcea ca un calulator. Am început să pun lucruri cap la cap, să calculez că dacă nu face ture de noapte decât rar, atunci cum e posibil să aibă atâtea libere? Am realizat imediat ce se întâmplă. El lucrează mereu în weekenduri și primește, în schimb, zile libere. Dar nu mi-am pus niciodată problema asta, nu am stat niciodată să urmăresc cât lucrează și câte libere are. Așa că și le lua în săptămâna turelor de noapte, rămânându-i câte una, maxim două nopți lucrate în acea săptămână. În schimb, el pleca de acasă noapte de noapte. Acum totul era să aflu unde merge și ce face.

A venit momentul să activez detectivul din mine. Așa că am intrat în calculatorul lui și am găsit tot ce aveam de găsit. Din păcate pentru el, știind că nu aș face niciodată așa ceva, nu s-a delogat de pe niciunul din conturile sale. Nici măcar de pe site-urile de dating, despre care nu aveam nici cea mai mică bănuială.

Avea o viață de noapte aglomerată

Așa am aflat că viața lui de noapte este una foarte aglomerată. Din conversațiile lui am aflat că frecventează un club din oraș ce are o imagine mai mult decât proastă. Și am aflat cu cine merge. În secunda doi, după ce i-am șters toate conturile la care am avut acces, m-am îmbrăcat și am mers în clubul respectiv. Era la masă cu o domnișoară și încă un cuplu. Nu are rost să vă spun fața pe care a făcut-o când m-a văzut.

Acum a plecat de acasă. A venit imediat afară după mine și am avut o mică discuție. I-am spus doar că aștept să vină să-și facă bagajul și să plece din apartamentul meu. I-am mai spus că nu mai vreau să-l văd vreodată. Nu mi-am imaginat ca soțul meu, cel care ziua era soț model, noaptea se transforma total.

Cel mai probabil vom divorța la notar, noi neavând bunuri comune. Dar pot să fac o recomandare tuturor fetelor care cred că l-au găsit pe Făt-Frumos. Nu luați de bun tot ce vi se servește. Verificați înainte de a da crezare.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
7.5 144 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Alimentele de care nu știai că au pesticide. Mare atenție când le consumi, ce s-a...
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
S-a aflat suma reală: Câte zeci de mii de euro a luat Vica pentru a...
La ce facultate va studia David Popovici! Nota obținută la BAC de campionul mondial
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine sunt nașii lui Smiley și ai Ginei Pistol. Cântărețul i-a lăudat
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Costi Diță și casa de modă „Las Fierbinți”. Câte treninguri are Giani? „Unele sunt unicat”....
A fost descoperit un obiect de pe Titanic. De 111 ani nimeni n-a știut de...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...
Comentarii
 • Silvasan Cristina

  Multe astfel de cazuri am văzut. Nu mai merge nimic pe incredere!

 • Felicitări ptr Sebastian
  Îmi place felul lui caracterul
  Logica în analize la Imperiul Leilor
  Un super băiat

 • EgoZenoviumVotumPosui

  nemernicia și minciuna nu sunt doar apanajul barbatilor. Cunosc personal multe femei care au tradat pentru bani, pentru ca partenerul s-a imbolnavit sau pentru ca ai vrut o perpetuă distracție la 50 de anisori. Oamenii sunt și buni, și răi. Trebuie doar să avem puțin noroc în găsirea cui trebuie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *