Zodii care joacă mereu teatru. De cine trebuie să te ferești, cu acești nativi nu știi niciodată cum stau lucrurile de fapt

Nativii pe care ar fi bine să-i eviți
Zodii care joacă mereu teatru. De cine trebuie să te ferești, cu acești nativi nu știi niciodată cum stau lucrurile de fapt

Nu e niciun secret ca unele persoane preferă să ascundă lucruri decât să fie sincere și să recunoască adevărul. Problema este că acești oameni te vor face să crezi că totul merge ca pe roate, dar, de fapt, vei trăi o minciună, o minciună care se va afla mai devreme sau mai târziu și care te va distruge. De aceea, este mai bine să te ferești de acești nativi care obișnuiesc să joace teatru și să duci o viață cu adevărat fericită. Iată pe cine ar trebui să eviți!

Cinci nativi care joacă mereu teatru. De ei trebuie să te ferești

Berbec

Berbecul este extrem de isteț și are o minte sclipitoare, dar asta este în dezavantajul tău. El poate inventa povești convingătoare cât ai clipi din ochi, așa că te va minți o viață întreagă, te va înșela și te va răni. Vei suferi enorm alături de acest nativ și vei trăi cu speranța că se va schimba, dar acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Zodiiie de care ar trebui sa te feresti
Zodiiie de care ar trebui sa te feresti

Gemeni

Acest nativ nu este deloc certăreț. Decât să intre în conflict cu cineva, mai bine rezolvă totul cu o minciună. El nu va recunoaște niciodată nimic și te va face să crezi că problema este la tine. Este, fără îndoială, un actor extrem de priceput și are capacitatea să te joace pe degete după bunul plac.

Leu

Leului îi place să fie tot timpul în centrul atenției. Își dorește enorm să fie apreciat și să facă cuceriri pe bandă rulantă. El obișnuiește să facă cadouri și să vină cu promisiuni deșarte, pe care nu o să le împlinească vreodată. Va face gesturi mari și te va complimenta, dar doar până va obține ce şi-a propus.

Citește și Schimbă-ți jobul dacă ești înconjurată de acești nativi. Cele mai dificile zodii la locul de muncă!

Scorpion

Acest nativ știe să manipuleze oameni mai bine decât oricine altcineva. Știe să zâmbească fals, să rostească cuvinte mari, să plângă la comandă, face orice până obține ceea ce își dorește de la adversar. El este extrem de periculos, deoarece își calculează fiecare mișcare ce urmează a fi făcută înspre atingerea obiectivului său.

Săgetător

Săgetătorul poate fi foarte parșiv. Într-un anumit moment poți crede că îți este cel mai bun prieten, iar în celalalt, te poate trăda cu zâmbetul pe buze. Este unul dintre cei mai periculoși nativi din zodiac. Însă, dacă reușești să le câștigi încrederea, te poți considera norocos. Te vor apăra și te vor ajuta, fără să stea pe gânduri.

Citește și Mesaje de la îngeri pentru zodii. Ce nativi sunt binecuvântați până în toamnă, ghinionul nu se atinge de ei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *